Elhagyta csinos nejét a Vészhelyzet Carter dokija
Noah Wyle, mindenki Carter dokija már korábban különköltözött feleségétől, de szóvivője csak most erősítette meg a hírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárházasságok többségét a rajongók halálig tartónak gondolják, bizony még a tökéletesnek hitt kedvencek is elhagyják párjukat, ha kihűlt a szerelem.

A gyermekek érdeke az elsődleges

Valami hasonló történhetett a Vészhelyzet sármos Carter dokiját alakító Noah Wyle-lal is, aki a legfrissebb hírek szerint különköltözött feleségétől, Tracy Warbintól. Állítólag a szomorú eseményre még tavaly októberben került sor, mindenesetre a harmincnyolc éves színész szóvivője, Eddie Michaels a napokban erősítette meg a híresztelést a People magazinnak.

A gyerekekért mindent

Ugyanakkor arról is beszámolt, a felek egyelőre nem nyújtották be a válókeresetet, sőt, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, és hajlandóak szakember segítségét is igénybe venni. Jelenleg Wyle és neje nem laknak együtt, ennek ellenére két gyermekükről, a hétéves Owenről és a négyéves Audenről közösen gondoskodnak.

Az 1971-es Noah Wyle neve akkor vált világszerte ismertté, amikor John Carterként bekerült a Vészhelyzet stábjába. Az 1994 és 2009 között forgatott kórházsorozat karakterei közül azon kevesek közé tartozott, akik a kezdetektől a végsőkig kitartottak a stábban.

Sminkest választott

Szerelmét, későbbi feleségét azonban mégsem a híres szériának köszönhette. Bár korábban olyan színésznőkhöz fűzte viszony, mint Samantha Mathis, illetve a Jóbarátokból ismert Courteney Cox, végül nem egy kolléganője mellett döntött.

Az 1996-ban forgatott Nem vagyunk már ugyanazok című film forgatásán ugyanis megismerkedett Tracy Warbinnal, aki sminkesként dolgozott. A szerelmes színész 1999-ben, Valentin-napkor kérte meg választottja kezét, majd 2000 májusában össze is házasodtak.

Wyle egyébként a Vészhelyzet befejezése óta sem unatkozik: a Queen of the Lot és a Below the Beltway leforgatása után állítólag Steven Spielberg új, meg nem nevezett sci-fi sorozatának pilotjában látható.
Ezt is szeretjük