Pucéran sem szégyelli testét az érett színésznő

A sorozatsztár egyáltalán nem szégyenlősködött, amikor arra kérték a fotózáson, hogy szabaduljon meg ruháitól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik semmi pénzért nem vehetők rá arra, hogy pózoljanak a Playboynak. Nos, Vera Fischer egyértelműen a másik csoportba tartozik.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

A brazil sorozatsztár ugyanis olyan természetességgel vált meg ruháitól 2000-ben, hogy az ember nem is tudja, pironkodjon-e, vagy inkább örvendjen, hogy valaki közel az ötvenhez sem temeti magát.

Nincs mit szégyellnie

Az ominózus fotók a férfimagazin brazil számát díszítették majd' egy évtizede, ami nem véletlen, hiszen a hölgy a dél-amerikai ország egyik szexszimbólumának számít.

A német-brazil származású szépség ma már 57 éves, de még mindig ugyanolyan káprázatosan szép és érzékien vonzó, mint fiatalkorában.

Nem csoda hát, ha a Playboynál éppen az ő neve jutott eszébe a szerkesztőknek - és ahogy az lenni szokott, a meztelen képeivel illusztrált újságot vitték is anno, mint a cukrot.

Fischer egyébként karrierjét szépségkirálynőként kezdte - 1969-ben Brazília szépévé koronázták, majd bejutott a Miss Universe az évi középdöntőjébe is.

Ám országszerte akkor vált ismertté, amikor szerepet kapott az 1973-as A Super Fêmea című pikáns vígjátékban.

Még mindig vonzó

Azóta többnyire telenovellákban - Laços de Familia, A klón, Caminho das Índias - és B-kategóriás horrorfilmekben lehetett látni a buja szőkeséget, de a színpadon is megfordult. És mi mást játszhatott volna el, mint a Diploma előtt brazil adaptációjának, A Primeira Noite de um Homem című darabnak csábos Mrs. Robinsonját 2004-ben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A bevállalós sztár kétszer volt házas, mindkét frigy válással végződött. Első férjétől lánya, a másodiktól pedig fia született.

Ezt is szeretjük