Most lett 71 éves, de évtizedeket letagadhatna: Vera Wang külsején ámulnak a rajongók
Vera Wang hetven fölött is remek formában van.

vera-wang-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vera Wang nemcsak káprázatos esküvői ruháival és az A-listás sztároknak készített kreációival hívja fel magára rendszeresen a figyelmet, hanem a külsejével is.

A népszerű divattervező elképesztő formában van hetven fölött is, rajongói rendszeresen megérdeklődik, mégis mi a titka fiatalos megjelenésének.

Vera Wang fotóin ámulnak a rajongók

Június 27-én lett 71 esztendős, ám ezt sokan nem hinnék el róla, friss képei láttán bátran letagadhatna több évtizedet. "Úristen, úgy festesz, mintha egy 20 éves lány lennél! Remélem, egyszer majd kiadsz egy könyvet az életedről, biztosan bestseller lenne.", "Nem akarod elárulni nekünk az örök fiatalság titkát? Hihetetlenül festesz!", "Lehetetlen, hogy 70 fölött vagy már" - írták a dicsérő kommenteket a közösségi oldalán.

A Harper's Bazaar készített vele egy anyagot a 24 órájáról, amelyben elmesélte, reggelente ápoló babaolajat használ a bőrére, illetve hidratálókrémet tesz az arcára, ennél több terméket nem használ.

Az életmódjára is odafigyel, csak szénsavmentes vizet iszik, rendszeresen táplálkozik, nem hagy ki egy étkezést sem. Sok zöldséget, lazacot, csirkét, barna rizst eszik, a kínai az egyik kedvenc konyhája. Régen odáig volt a diétás kóláért, ám ma már ezt nem engedi meg magának, azonban csalónapokat ő is tart, a chips az egyik kedvenc nassolnivalója.

Ami a mozgást illeti, a súlyzós edzés és a biciklizés híve, de golfozni is nagyon szeret. Minden reggel legalább öt percet arra szán, hogy egy, maximum másfél kilós súlyzóival megmozgassa a karjait. 

Donatella Versace fiatalkori fotói

Donatella Versace gyönyörű volt, mielőtt a plasztika rabjává vált volna. Nézd, hogyan festett fiatalon!

Ezt is szeretjük