Tegnap láthatták utoljára a nézők! 7 év után lekerült a képernyőről a közkedvelt sorozat

A Városfejlesztési osztály sorozat utolsó részét adták le kedd éjjel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hét évad után véget ért a Városfejlesztési osztály című sorozat, amelyet nálunk a Comedy Central műsorán nézhettek a rajongók.

A Golden Globe-díjas széria utolsó epizódját kedden éjjel sugározta az NBC csatorna, és a külföldi lapok szerint kifejezetten jól sikerült.

- A záróepizódban minden szálat bájosan elvarrtak anélkül, hogy felborították volna a fő karakterek egymáshoz fűződő viszonyát - írta a New York Times.

Az elemzés arra is kitér, hogy merőben más érzéssel kelt fel a néző a képernyő elől az utolsó részt megnézve, mint az ugyancsak nemrég befejezett Két pasi - meg egy kicsi záróepizódjánál. Ott ugyanis búcsúként jobbára a sorozattól botrányos körülmények között távozó Charlie Sheen karakterét figurázták ki.

Bár az elemzők szerint a sorozat soha nem döntögetett nézettségi csúcsokat, volt egy nézői bázisa, akik hétről hétre követték a történéseket. A sorozat annak idején az Office spinoffjaként startolt 2009-ben: itt is egy hivatalban játszódott a történet, de az áldokumentarista megközelítés, a kamerába beszélés és a furcsa humor is közös volt bennük.

A főszerepet alakító Amy Poehlert számos díjra jelölték alakítása miatt, a Golden Globe-ra háromszor, amit végül 2014-ben vihetett haza. Illetve a sorozattal vált ismertté Chris Pratt is, akit utoljára A galaxis őrzői című mozifilmben láthattak a nézők.

A SAG-gála sztárjai

Nézd meg, mit viselt Jennifer Aniston, Sofia Vergara vagy Amy Poehler a januári díjkiosztó gálán!

Ezt is szeretjük