Távozik a főszereplő! Vége lehet a magyarok egyik kedvenc sorozatának

Részletek

Vége lehet a Vámpírnaplóknak, mert kiszáll az egyik főszereplő.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aggódhatnak a rajongók, ugyanis az E! News értesülései szerint fennáll a veszélye annak, hogy befejezik a Vámpírnaplókat.

Az egyik főszereplő  bejelentette, nem akarja folytatni a sorozatot. Azt egyelőre nem tudni, hogy Nina Dobrev, Ian Somerhalder vagy Paul Wesley döntött a távozás mellett. Jelenleg folynak a tárgyalások, a producerek megpróbálják meggyőzni a vonakodó harmadikat, ám ő állítólag hajthatatlan.

Így viszont a producereknek el kell dönteniük, két főszereplővel is folytatják-e a show-t, vagy inkább egy szép véggel búcsúznak a triótól. Mindez a magyar rajongókat is mélyen érintené, hiszen a tinik körében töretlen a sorozat népszerűsége hazánkban. A hatodik évadot egyébként október 2-án kezdik el vetíteni az Egyesült Államokban. 

Merész ruhákban a főszereplő

A fiatalabb nézők másik kedvenc sorozata a Glee volt, melynek legismertebb sztárja kétség kívül Lea Michele, akinek barátja szintén a sorozatban játszott, ám tragikus körülmények között elhunyt. A színésznőt többször kapták le merész ruhákban.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük