Szédítő bombázóvá fogyott a 48 éves Valerie Bertinelli

Bikinis fotó!

A korábban túlsúlyos színésznő kemény munkával karcsúsodott le, a végeredmény pedig bámulatos.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valerie Bertinelli neve leginkább azoknak csenghet ismerősen, akik jártasak a rockzenében, a hölgy volt ugyanis a Van Halen zenekar gitárosának, Eddie Van Halennek a felesége, amíg 2007-ben ki nem mondták a válásukat.

Bája mit sem fakult

Akik azonban jártasak a rétestészta módon elnyújtott amerikai családsorozatokban, azok azt is tudják, Bertinelli kisasszony egykoron a One Day at a Time című vígjáték-szériában alakította az egyik tini főhősnőt, még a nyolcvanas években.

Az évek mentek, a kilók jöttek

A sorozat 1985-ös befejezése óta eltelt több, mint húsz évben a színésznő megházasodott, gyereket szült - fia idén lesz 18 éves -, elvált, ezenkívül felbukkant még néhány nálunk is sugárzott tévéfilmben, valamint az Angyali érintés utolsó évadának állandó szereplőjeként.

Mindemellett pedig évről-évre szaporodott egy-két felesleges kilóval, mígnem annyira kikerekedett, hogy úgy érezte, most már elég. Szerencséjére a Jenny Craig diétás termékeket gyártó cég éppen olyan hírességet keresett, aki saját példájával igazolná programjuk hasznosságát, így a színésznőt választották reklámarcuknak.

Azóta sikerült is vagy húsz kilótól megszabadulnia, sőt, most már egy éve múlt, hogy tartja a súlyát – ám még valamit szeretett volna elérni: hogy fürdőruhában pózolhasson egy címlapon. Ezért aztán az utóbbi időben keményen sportolni kezdett, heti öt alkalommal látogatta az edzőtermet.

Kitartásának meg is lett az eredménye – a People áprilisi számának elején ugyanis nem más mosolyog a vevőkre, mint a 48 éves sztár, irigylésre méltóan karcsún, üdén, egy parányi bikiniben!

Természetesen sikere nemcsak a hihetetlenül fiatalos színésznőnek tett jót, hanem alaposan fellendítette a Jenny Craig forgalmát is. Persze a fogyás még a könnyebbik része volt a dolognak, a nehezebb lesz így is maradni. Mint Kirstie Alley - aki szintén ezzel a programmal fogyott - példája bizonyítja, néha bizony a falánkság győz.

Ezt is szeretjük