Családja jelentette be: rákos a kedvelt színész
Ő még titkolni akarta
Val Kilmer családja elmondta, a színész valóban rákkal küzd és vallása miatt nem akarta a kezelést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár szombaton a Facebookon még cáfolta Val Kilmer, hogy bármi komolyabb baja lenne, hétfőn a családja közölte, a színész rákos.

Mint elmondták, Batman egykori megszemélyesítője csak azt akarta elkerülni, hogy sajnálják.

Vallása miatt nem kezeltette magát

A család már nyár eleje óta tudott arról, hogy Kilmernek rákja van és sürgették is a színészt, hogy kezdje el a kezelést, de ő mindig ellenállt. Kilmer ugyanis a Keresztény Tudomány elnevezésű új vallás híve lett, melynek egyik hitelve, hogy gyógyszeres kezelés nélkül, pusztán imák által minden betegségből meggyógyulhatnak.

A család tagjai és a barátai is igyekeztek lebeszélni erről, de a színész nem hallgatott rájuk, sőt, azokkal a barátaival, akik a műtét mellett korteskedtek, azonnal megszakította a kapcsolatot. Családja reménykedett benne, hogy felhagy nézeteivel, amikor pedig múlt héten már vért köpött, ő is belátta, hogy orvosi segítségre szorul.

Tavaly októberben, a korábbi otthonával kapcsolatos, kisebb jogi vita miatt kellett megjelennie a bíróságon, de jelezte, hogy nem tud beszélni, mert nagyon duzzadt a nyelve.

Kilmer legutóbb két hete mutatkozott nyilvánosan: fiát, Jack-et vitte el a Los Angeles Clippers kosárlabda meccsére. A pálya szélén ülő színész egy nagy fekete sállal burkolta be a nyakát.

Ezt is szeretjük