Brutálisan elhízott az egykor sportos Val Kilmer
Úgy elhízott, hogy alig lehetett ráismerni arra a Val Kilmerre, aki évtizedekkel ezelőtt a nők bálványa volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába tűnnek a hollywoodi szupersztárok érinthetetlennek, bizony ők is csak hétköznapi emberek, akiket ugyanúgy veszélyeztet az elhízás, ha elhagyják magukat.

Az egészségtelen életmódnak, a lustaságnak és a falánkságnak köszönhetően az ő testükön is pillanatok alatt megszaporodnak a felesleges kilók, elég csak Kirstie Alley-re vagy Lisa Marie Presley-re gondolnunk.

A közelmúltban Val Kilmer okozott kisebbfajta sokkot, amikor megjelent a texasi South by Southwest filmfesztiválon, ahol legújabb, MacGruber című filmjének volt a premierje. A The Sun értesülései szerint az 50 éves amerikai színész sose volt még ilyen kövér, pedig nem mostanában kezdett el meghízni.

Óriási hájpárnát növesztett

A róla készült képen egyértelműen látszik, hogy az egykor sportos testalkatú szívtipró igen kiterjedt hájpárnát növesztett - nem véletlen, hogy nemcsak arca, de egész alkata igazán kigömbölyödött, a szemei például szinte eltűntek a sok zsír miatt.

Talán összefügg megdöbbentő átalakulásával, hogy az egykor fényes karrier előtt álló színész pályafutása az elmúlt években stagnált. Nem véletlen, hogy Jim Morrison és Batman egykori megformálójával nem is nagyon találkozhattunk a mozikban, hiszen elsősorban DVD-re száműzött filmekben kapott szerepet.

Nem sikerült visszatérnie

Ha pedig mégis bekerült egy-egy szuperprodukció stábjába, akkor leginkább mellékszerepeket bíztak rá, elég csak felidézni a Déjà Vu, illetve a hazai mozikban nem olyan régen vetített Mocskos zsaru – New Orleans utcáin című alkotásokat. 

Pedig a 2005-ös Durr, durr és csók című akcióvígjáték még magában hordozta a visszatérés lehetőségét - ám ez mostanáig nem valósult meg.

Ehelyett Val Kilmer vásárolt egy ranch-et Új-Mexikóban, ahol szabadidejét vadászattal, kirándulással, horgászattal, bölénytenyésztéssel, no meg persze mértéktelen falatozással tölti.
Ezt is szeretjük