Val Kilmer így néz ki a betegsége után - Az idén 60 éves színész végre talpra állt
Hosszú ideig rákkal küzdött a színész, de szerencsére legyőzte a gyilkos kórt.

val-kilmer-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Val Kilmernél 2015-ben diagnosztizáltak torokrákot az orvosok, és jó ideig küzdött a gyilkos kórral. Sokáig titkolni próbálta, hogy milyen rossz az állapota, de, miután a lesifotósok egy csővel a torkában kapták le, nem tagadhatta tovább a betegségét.

Így néz ki most Val Kilmer

Akkoriban borzalmasan festett, csontsoványra fogyott a kezeléseknek köszönhetően, ráadásul nagyon el is hagyta magát, szinte rá sem lehetett ismerni az egykori, erőtől duzzadó Batmanre. Jó ideje nem is állt kamerák elé, azonban 2020-ban újra feltűnik majd a mozivásznon a Top Gun folytatásában, a Top Gun: Maverickben, mely Tom Cruise karakterére fókuszál majd. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sad. #valkilmer

GG🤠 (@aedgell72) által megosztott bejegyzés,

Hosszú idő óta először láthattuk vörös szőnyeges eseményen a sztárt: jótékonysági alapítványa, a TwainMania rendezvényén tűnt fel. Ez egy Mark Twain inspirálta rendezvény, melynek bevételét a nehéz sorú gyerekek oktatására fordítják majd.

A sztár sokkal jobban néz ki, mióta felgyógyult a rákból, már a haja is visszanőtt az eredeti hosszára. Egy fiatalos bőrdzsekit és farmert viselt, melyben egyáltalán nem tűnt hatvanasnak - jól nézett ki, ahhoz képest pláne, hogy sokan már temették, amikor meglátták a betegsége alatt készült fotóit.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nekik sikerült! Képeken azok a sztárok, akiknél rákot diagnosztizáltak, de le tudták győzni a betegséget.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük