Uma Thurman smink nélkül is gyönyörű

Két gyermek anyukája

A hollywoodi színésznőt a minap egy repülőtéren kapták lencsevégre, egy kemény forgatási nap után.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak színésznők, akire rá sem lehet ismerni, ha éppen nem viselnek sminket, annyira különbözik hétköznapi arcuk a csillogó díváétól, aminek egy film vagy egy hivatalos esemény erejéig varázsolják magukat.


Uma Thurman azonban láthatóan nem tartozik ebbe a kategóriába. A 39 éves sztár ugyanolyan természetesen ragyogott legutóbb, amikor Vancouverben lefényképezték, mint mondjuk a Kill Bill harcos amazonjának szerepében.

Medúza szerepét játssza

A kétgyermekes sztármami ugyan hosszú forgatási napot tudhatott maga mögött, ám arcán szinte meg sem látszott a fáradtság és a kimerültség. Sőt arra is jutott ereje, hogy szélesen rámosolyogjon a repülőtéri alkalmazottra.

Pedig egy korábbi interjújában éppen azt mesélte, szépségének titka a sok alvás, no meg persze néminemű kozmetikum.

– Egy időben igazi mormota voltam. De – mint azt nyilván számos anyatársam is tapasztalta – aki hozzászokik az éjszakai szoptatáshoz, később nehezen zökken vissza a korábbi rutinba – mesélte az InStyle magazinnak.

Kanadai tartózkodásának oka egyébként az, hogy Thurman ott forgatja új filmjét, a Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief című misztikus kalandfilmet.

A Chris Columbus rendezte moziban a főszereplő kisfiú, Percy rájön, hogy valójában egy görög isten fia. Küldetése, hogy megakadályozzon egy kitörni készülő háborút a napjaink Amerikájában élő istenségek között.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 2010 februárjában bemutatandó film Uma Thurman mellett olyan nagy színészeket vonultat fel az istenek szerepében, mint Pierce Brosnan, Sean Bean, Rosario Dawson és a New York-i helyszínelők Bonasera detektívje, Melina Kanakaredes.

Ezt is szeretjük