Uma Thurman bizony smink nélkül is tud bájos lenni
A 38 éves színésznőről nem először látunk smink nélküli fotót, de ez most egész jól sikerült.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki mondta, hogy a sztároknak muszáj rondán kinézniük, ha éppen nem feszül az arcukon több kilónyi vakolat? Bár sok rémisztő példával találkozhat az ember, sőt, maga Uma Thurman is szolgált már néhány igencsak ciki felvétellel, a mostani képeken egyáltalán nem fest rosszul.


Hátrakötött haja és hanyag öltözéke ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, de mindezt szinte ellensúlyozza jókedvű mosolya és kipihent arca.

A színésznőt egyébként a minap kapták le élelmes lesifotósok, amikor egyik barátjával vásárolgatott Manhattanben.

A kinyúlt pulcsit és farmert viselő sztár annyira jól érezte magát ezen a lazulós napon, hogy az sem érdekelte, ha smink nélküli önmagát látja majd viszont a címlapokon. Pedig az igazat megvallva, lenne min idegeskednie.

Nem játssza a hibátlan dívát

Múlt hónapban derült ki ugyanis, hogy vőlegénye, a milliárdos Arpad Busson is egy a számos gazdag érintett közül, akiket palira vett egy Wall Street-i bróker. A nemrég letartóztatott csalót több százmilliárd forintnyi összeg elsikkasztásával vádolják.

Ám nem ez volt az egyetlen felzaklató esemény Uma Thurman számára az utóbbi években: még korábban három évig el kellett viselnie, hogy minden lépését követi New Yorkban egy pszichiátriai beteg, majd gyermekei apjától, Ethan Hawke-tól sem sikerült zökkenőmentesen elválnia.

Mindenesetre a negyven felé közeledő szépség nem hagyja magát megtörni, igyekszik minden pillanatban megőrizni a harmóniát az életében. És ebben még az sem tudja megzavarni, ha egy tömött repülőn ül!

A hírek szerint, amikor néhány hete New Yorkból Salt Lake Citybe kellett utaznia, egyszer csak felállt a helyéről, konzultált kicsit a stewardessekkel - majd teljes lelki nyugalommal elvégzett egy húsz perces jóga-gyakorlatsort a gép alkalmazottaknak fenntartott kis helyiségében.Na, ezt csinálja utána valaki!
Ezt is szeretjük