Cérnavékonnyá fogyott az egykor hájas Tyra Banks

Tyra Banks saját bevallása szerint régebben 13 kilót szedett magára, elképesztő fogyásával pedig sikerült mindenkit meglepnie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 35 éves amerikai szupermodellt sokat zrikálta a sajtó súlya miatt. Miután Tyra Banks 2005-ben visszavonult a modellszakmából, 13 kilót szedett magára.


A botrányra éhes lesifotósok pedig kapva az alkalmon megörökítették őt fürdőruhában. Ez volt az első kép, ami óriási visszhangot keltett a bulvármédiában.

Tyra ki is használta a lehetőséget, hogy visszavágjon, és saját esti showjában fakadt ki, hogy mért kell őt - és egyben rengeteg fiatalt - a kinézete miatt bántani, majd kis híján el is sírta magát a dühtől. A People magazinnak később - és immár higgadtan - azt nyilatkozta, hogy nagy fájdalmat okoztak neki ezzel a képpel, hiszen ő is elengedheti magát néha.

Kolléganője is kritizálta

Tyra talkshow-ján kívül még egy tehetségkutató műsor – az America's Next Top Model - háziasszonya is, melynek zsűrijében a plasztikai műtéteiről elhíresült exmodell, Janice Dickinson is helyet foglal. A még mindig bombázó szépség mostanság rákapott a blogolásra, ahol mindenféle apró-cseprő dolgát megosztja az olvasókkal, ám saját bevallása szerint soha nem vezetne kézzel írott naplót, mert az bármikor illetéktelenek kezébe kerülhet.

Szerinte nem vele van a baj

Bár a csodás adottságokkal megáldott modell dollármilliókat keresett a testével, nem tagadja, hogy a többi nőhöz hasonlóan ő is bármit megtenne a fránya cellulitisz ellen.

Ennek ellenére úgy nyilatkozott, nem vele van a baj, hanem azokkal, akik kivetnivalót találtak a testében.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Új alakját elnézve felmerül a kérdés: vajon mégis próbál megfelelni az elvárásoknak?

Ezt is szeretjük