Botrányos videó! Mindenkit kiakasztott gusztustalan tettével a Twilight sztárja
A repülőtér várótermében könnyített magán a Twilight filmek sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb Twilight-sztár került botrányba: az egyik farkast alakító Bronson Pelletier botránkoztatta meg a közvéleményt nem mindennapi tettével.

A kidolgozott testű szépfiú ugyanis úgy gondolta, van elég nagy sztár ahhoz, hogy nyilvánosan könnyítsen magán.

Nem zavartatta magát

Csakhogy mindezt a Los Angeles-i repülőtéren várakozók már nem találták annyira viccesnek, és hívták a biztonsági embereket.

A jelenetet videóra is vették, amin látszik, hogy a 25 éves színész minden teketória nélkül a váróterem közepére vizel, és olyannyira részeg, hogy csak a szerencsén múlt, hogy önmagát nem találta el.

Egy biztonsági őr próbálta jobb belátásra bírni és megkérte, hagyja abba és foglaljon helyet, hiszen szemlátomást bizonytalanul áll a lábán. 

Ám a színészt semmi sem tudta kizökkenteni, pedig a videón is jól hallható, ahogy az őr kérleli, a körülötte ülő várakozók pedig undorral kiabálnak neki. Végül a repülőtér emberei a földre terítették és megbilincselték.

Mindent tagad

A színésznek tettéért január 7-én a bíróság előtt kell felelni, ám ő a videofelvétel ellenére is tagadja, hogy ilyet művelt volna. Azzal védekezik, hogy a repülőtársaság a felelős botrányos viselkedéséért, ugyanis arra a járatra, amivel szeretett volna utazni, nem engedték fel, mondván túl részeg a repüléshez.

Jegyét áttették egy későbbi járatra, hátha addig tisztul valamit a feje. Ám Pelletier már nem tudott elutazni, ugyanis a rendőrség emberei őrizetbe vették, mivel metamfetamint és kokaint is találtak nála.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük