Ezért kellett meghalnia Tupac Shakurnak - A kormány emberei ölték meg a rappert?
A fiatalon elhunyt sztár emiatt halhatott meg valójában.

nagykep?cikkid=170949&kep=tupac-halal-oka-uj-elmelet-fbhez-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

21 évvel ezelőtt halt meg az egyik legnépszerűbb rapper, Tupac Shakur, akit máig nem felejtettek el a rajongók. A zenészt 1996. szeptember 7-én érte több lövés: egy mellette elhaladó autóból lőttek rá. A kórházban napokig küzdöttek az életéért, de öt nappal később belehalt a sérüléseibe. Sokáig azt pletykálták, hogy riválisa, Notorious B.I.G emberei tették el láb alól, de voltak olyanok is, akik szerint a rapper máig életben van - a nagynénjénél bujkál Kubában.

Most azonban új elmélet került napvilágra, mi szerint Tupacet a kormány akarta eltüntetni, ugyanis komoly politikai ráhatása volt az egyre növekvő számú bandatagokra. A központi hírszerzésnek állítólag mintegy négyezer oldalnyi anyaga van a rapperről, aki maga is tartott tőle, hogy az államnak nem tetszik az, amit csinál - elhíresült mondása, hogy amíg nem lett közismert, addig a rendőrségi nyilvántartásban sem ismerték a nevét.

Russell Poole magánnyomozó is úgy véli, hogy Tupac és Notorious B.I.G halála is - aki szintén egy autós lövöldözés miatt halt meg - egy ügyesen megszervezett rendőrségi akció volt, hiszen így tudták a leghatékonyabban elhallgattatni mindkettejüket.

Sztárok rejtélyes halálesetei

De nem ő az egyetlen, aki rejtélyes körülmények között hunyt el. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a halála nem tisztázódott évek múltán sem!

Ezt is szeretjük