Bevallotta! Drogokon élt az ismert műsorvezetőnő
A népszerű műsor sztárja nemrég egy magazinnak elmesélte, majdnem tragikus vége lett a féktelen dorbézolásnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Trinny Woodall nevét bizonyára ismerik mindazok, akik előszeretettel választják a tévécsatornák kínálatából azokat a műsorokat, melyek az öltözködéssel kapcsolatban adnak tanácsot a hölgyeknek.

Kislánya nagyon nehezen jött össze


A BBC Prime Mit ne vegyek fel? című programjának műsorvezetői - Woodall mellett Susannah Constantine látható - immáron hatodik évada bombázzák ötletekkel a tévénézőket. Ráadásul olyan magabiztossággal, hogy az ember már-már azt hiszi, náluk van a bölcsek köve.

Pedig a 45 éves Woodall nemrég bevallotta, élete közel sem olyan makulátlan, mint amilyennek a képernyő előtt ülőknek tűnik - legalábbis a múltja, ami leginkább a Trainspotting filmbe illene, mintsem valamiféle habos-babos tündémesébe.

Múlt héten ünnepelte józansága 19. évfordulóját

Állítása szerint 16 éves korában kezdett zülleni, amikor is otthagyta a bentlakásos iskolát, és nappali gimnáziumban folytatta tanulmányait. Mivel gondjai akadtak külsejével - meglehetősen pattanásos volt -, alkohollal próbálta oldani gátlásait. Annál is inkább, mert ezzel a példával szolgált családjának több tagja is, akiknek az ivás jelentette az egyetlen módszert a problémák megoldására.

- Nagyapám és nagybátyám is alkoholista volt, így a függőség mondhatni generációk óta öröklődött - mesélte a The Independent on Sunday magazinnak.

Az alkohol után nem is olyan sokkal következtek a drogok, és Woodall egyáltalán nem volt válogatós. Bár próbálkozott a leszokással az anonim alkoholistáknál és az anonim drogfüggőknél is, nem vette túlságosan komolyan az egészet.

Aztán 26 éves korában mégis úgy döntött, hogy elég. Utolsó betépése akkorra tehető - legjobb barátnőjével, Katy-vel és két fiúval közösen józansági paktumot kötöttek egy kétnapos dorbézolás után.

Rehabon is járt

- Voltam már durvábban is elszállva, de akkor jöttem rá, hogy érzelmileg teljesen tönkrementem. Úgy éreztem, nincs bennem semmi. Nem volt életcélom, és minden emberi kapcsolatom megszűnt - idézte fel.

Végül egy rehabilitációs klinikán tudtak segíteni rajta, de két évébe telt, amíg magabiztosan állíthatta, hogy tiszta. A többieknek azonban nem volt ilyen szerencséje: Katy szintén abbahagyta a drogozást, de HIV-vel fertőződött, és tüdőgyulladás vitte el, a két fiatalember pedig véletlen túladagolás következtében hunyt el.

Bár az élet azóta sem kímélte - kilenc mesterséges megtermékenyítés és két vetélés után született meg kislánya, Lyla, de férjével tavaly elváltak útjaik -, a milliomos tévésztár már nem igyekszik menekülni a valóságtól.  Büszke arra, hogy bármit képes elviselni anélkül, hogy a pohár fenekére kellene néznie.
Ezt is szeretjük