Smink nélkül ijesztő a Baywatch egykori sztárja, Tracy Bingham
Traci Binghamnek nem kellett volna szépségápolási szerek nélkül az utcára merészkednie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Traci Bingham szexi cicivillantásával semmi baj sincsen, egyszerűen nem lehet mellette szó nélkül elmenni. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a sztárok előszeretettel hívják fel magukra ehhez hasonló pajzán mutatványokkal a figyelmet.

 

A 41 éves kora ellenére csúcsformában lévő színésznő egy igazán merész ruhába bújt, ami láttatni engedte nemcsak a dekoltázsát, de formás melleit is. Bingham különleges szépségét szüleitől örökölte, anyja ugyanis afroamerikai, apja pedig indián származású volt.

Smink nélkül nem nézett ki valami jól

Most azonban megint lencsevégre kapták a sztárt, ám a legújabb róla készült fotókon már korántsem olyan kirobbanó formában látható, mint a közelmúltban.

Bingham smink nélkül távozott a Bristol Farms egyik épületéből, ám hiába próbálta eltakarni fejét a hatalmas sapkával és a méretes napszemüveggel, még így is jól látszik, hogy hétköznapi arca bizony nem is olyan magával ragadó.

Alig lehetett ráismerni

Persze azt nem lehet tudni, hogy a Baywatch egykori bombázója csak rosszul aludt az előző éjszaka, netán sokáig bulizott, mindenesetre tényleg borzasztóan fest ezeken a képeken.

A paparazzik pedig elképesztőek, hiszen előszeretettel vadásznak azokra a hírességekre, akik nem éppen a megszokott, tökéletesnek hitt külsővel teszik ki lábukat az utcára. Szerencsétlenségükre pedig azonnal lencsevégre kapják őket az ilyen és ehhez hasonló kiszolgáltatott helyzetben.

Traci Bingham karrierjét videoklipekkel kezdte, és a Baywatch után több más népszerű sorozatban is felbukkant hosszabb-rövidebb ideig. Ám még a legendás Playboy-fotózás ellenére sem sikerült igazán befutnia.
Ezt is szeretjük