Fotó! Még mindig rémisztően torzak Tori Spelling mellei
Tori Spelling a napokban megint megmutatta bizarr dekoltázsát, amelyre cseppet sem szexi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár első pillantásra úgy tűnik, hogy a plasztikai beavatkozások veszélytelenek, nagyon sokan pórul járhatnak, ha úgy döntenek, hogy kés alá fekszenek. Ez a sztárokra is vonatkozik, akik előszeretettel próbálnak megszépülni a sebészek szikéje által, ám a végeredmény nem mindig az, amire számítanak.

Elég csak felidézni például Tara Reid esetét, akinek több korrekciós műtéten kellett átesnie, hogy rendbehozzák mellét, amit előző sebésze jócskán szétszabott. Valahogy így járt Tori Spelling is, akinek a legfrissebb fotó tanúsága szerint még mindig ijesztően torz a dekoltázsa.

Még mindig nagyon csúfak a mellei

A 36 éves amerikai színésznőt múlt hét pénteken örökítették meg, amint elhagyta a Los Angeles-i Madeo étterem épületét. A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja elegánsan festett piros felsőjében és fekete kabátjában, ám az összhatást jelentősen rontották mellének ijesztő körvonalai.

A képen egyértelműen látszik, hogy valami hiba kerülhetett a mellplasztikájába - a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy félrecsúsztak a beültetett implantátumok. Ennek köszönhető a meglehetősen ijesztő és bizarr látvány, amivel Spelling már nem első alkalommal lepte meg rajongóit.

Családi perpatvar, gyanús fogyás

Érthető, ha a népszerű színésznőnek nem az volt eddig az első dolga, hogy a plasztikai sebészéhez rohanjon, hiszen az elmúlt hónapok során sok nehézségen kellett átesnie. Egyrészt egy csúnya, elhúzódó és nyilvános családi vitába keveredett édesanyjával, Candyvel, akivel évek óta nem volt jó viszonyban.

Mindeközben a tengerentúlon sokan támadták anorexiagyanús alakja miatt, ami szintén nagyon rosszul érintette.

Habár tagadta a vádakat, miszerint étkezési zavarral küzdene, tavaly ősszel hasi fájdalmakkal szállították kórházba.
Ezt is szeretjük