Smink nélkül pokolian rusnya a lóarcú Tori Spelling
Bár kipingálva sem az igazi, mindennemű festék híján egyenesen rémisztő a hollywoodi sztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spelling sosem volt szép, ezt könnyen elismerheti mindenki, aki végigkövette a hollywoodi színésznő fergeteges karrierjét a sikeres Beverly Hills 90210 sorozattól a B-kategóriás futottak-még tévéfilmekig.


Persze valószínűleg ilyen génekkel született, ezért nem is kárhoztathatja senki. Két dolog azonban mégis furcsa: egyrészt nem nagyon érthető az a produceri gondolkodás, hogy a csúnya sztárra bízzák a bombanői szerepeket, akinek nem tudnak a pasik ellenállni.

Nem róla álmodozik a pasik többsége

Az Engedj a tűzzel játszani thrillerben például a pasija olyannyira belebolondul, hogy ölni is képes lenne érte. A Carol karácsonyában pedig gyönyörű, ám szívtelen – és itt a hangsúly egyértelműen az előbbin van - televíziósként láthatja a néző viszont.

Másrészt pedig köztudott, hogy nem egyszer feküdt már a plasztikai sebészek asztalára, erre bizarr módon horpadozó mellei a tanúk. Esetleg az nem jutott eszébe, hogy a vonásain is finomítson? Nála igazán indokolt lenne, ha már egyszer igazán hódítani szeretne a vásznon.

Elnézve a smink nélküli fotóit, egyértelmű, hogy lenne még rajta farigcsálnivaló bőven. Arcának különös berendezésén az sem sokat segít, ha ki van pingálva, de legalább finomíthat valamicskét a lószerűségen a rafináltan feltett alapozó és egyéb huncut női maskara.

Bár ki tudja, lehet, azt gondolja – és igaza van -, elég csak a Spelling nevet kimondania, és sok ajtó kinyílik számára anélkül, hogy a kisujját is mozdítania kellene. Egy alacsonyabb színvonalú filmben pedig biztosan szükség lehet egy olyan húzónévre, mint az övé.

A 35 éves színésznő egyébként mostanában nem nagyon kap szerepeket, ezért a korábbi hírekkel ellentétben mégis hajlandó a Beverly Hills 90210 széria újabb részeiben felbukkanni. Amikor pedig éppen nem forgat, akkor kétéves fiának az intim dolgairól mesél a tévé nyilvánossága előtt.

Most éppen a bilire szoktatás a téma, így lelkes és cserfes mamája ennek részleteit kiabálja az éterbe. Hát, jó lehet úgy felnőni Liamnek, hogy az egész világ behatóan ismeri, miként is sikerül pottyantania, ha éppen rájön a szükség.

Ezt is szeretjük