Holtan találták otthonában! Gyilkosság áldozata lett a 19 éves modell
Holtan találták otthonában a Topmodell leszek! egyik döntősét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holtan találták otthonában a Topmodell leszek! műsorban feltűnt Mirjana Puhart. A modell csak 19 éves volt, nagy pályát jósoltak neki a szakmában.

Puharon kívül életét vesztette a barátja is és egy közös ismerősük. A rendőrség közleménye szerint valószínűsítik, hogy a lány barátja drogügyletbe keveredett, ezért leszámoltak vele. Az csak szerencsétlenség, hogy éppen a modell is otthon volt.

Kezelhetetlen tini volt

Mirjana Puhar Szerbiából származik, családja a koszovói háború elől menekült az Egyesült Államokba. Mindössze 50 dollárjuk volt, amikor megérkeztek, először New Yorkban próbálkoztak letelepedni, majd 10 évvel ezelőtt átköltöztek Észak-Karolinába.

Egy tavaly adott interjújában elmesélte, nagyon rossz gyerek volt és lázadó tinédzser, még a középiskolát is otthagyta. Számos helyen dolgozott, mielőtt modell lett volna.

- Egy vadóc voltam. Folyamatosan buliztam, nem törődtem semmivel. A barátaim sem voltak a legjobb hatással rám - mondta.

Végül mégis úgy döntött, befejezi a gimnáziumot, az érettségi után pedig jelentkezett Tyra Banks műsorába. Egy neve elhallgatását kérő barát azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy Puhar nem tudta feldolgozni a sikerrel járó dolgokat, a pénz is megrészegítette, befolyásolható lett és rossz társaságba került. Ez a barát nem értette, az ilyen tehetségkutató műsorokban miért nem fordítanak nagyobb figyelmet arra, hogy a fiatalokat felkészítsék a rivaldafény árnyoldalaira is.

Nem Puhar ugyanis az első, aki a Topmodell leszek! verseny után megborult. Renee Alway a börtönbüntetését tölti, teljesen leépült az egykor ragyogó szépség.

Ezt is szeretjük