2007 legviharosabb válásai
Ágytól, vagyontól
A sztárvilágban a válások legalább akkora port vernek fel, mint az esküvők, mert a párok kíméletlen küzdelmet folytatnak a milliókért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Chris Robinson és Kate Hudson

A Black Crowes rocksztárja és az amerikai színésznő viharos gyorsasággal kezdték kapcsolatukat: 2000-ben egy csütörtökön találkoztak életükben először, három nappal később pedig már össze is költöztek. Újévkor már meg is esküdtek a coloradói síparadicsomban, Aspenben.

Kapcsolatuk gyümölcsére még további éveket kellett várni: végül 2004 januárjában született meg fiuk. A szülők a babával járták a világot mind Robinson koncertturnéján, mind Hudson forgatásain. A házasság az idő folyamán egyre romlott, és ezen még a színésznő áldozata sem segített: Kate ugyanis egy évet kihagyott karrierjéből, hogy megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatot. Tavaly augusztusban külön költöztek, és idén októberben mondták ki a válást.

4. Ryan Phillippe és Reese Witherspoon

A színészpáros kapcsolata szintén nem tudta túlélni a kritikus hetedik évet: két közös gyermekük ellenére a válás mellett döntöttek. Annak idején Reese születésnapi partiján találkozott leendő férjével, majd másfél év járás után eljegyezték egymást. 1999-ben esküdtek meg, és még ebben az évben megszületett első gyermekük. A kislányt négy év múlva egy kisfiú követte.

A színész szülők felváltva filmeztek, hogy egyikük mindig otthon tudjon maradni a cseperedő gyerekekkel. Kapcsolatuk közben megromlott, és a pár sokáig házassági tanácsadóhoz járva próbálta menteni a menthetőt. Idén belátták, hogy semmit nem tehetnek: példamutatóan kulturáltan váltak el, de az ügy mindkettőjüket nagyon megviselte. Phillippe sokáig az öngyilkosság gondolatával is foglalkozott, és Witherspoon is komoly érzelmi krízisen esett túl – bár most már Jake Gyllenhaal oldalán keresi a boldogságot.

3. Bobby Brown és Whitney Houston

A sztárpár egész kapcsolata viharos és botrányokkal tarkított volt, nem csoda, hogy idén elszakadt náluk a cérna. Három év együtt járás után 1992-ben házasodtak össze. A sajtó már ekkor félreverte a harangot, mert sehogy nem illett a törvénnyel többször is összeütközésbe kerülő rapper mellé az akkor még mintaszerű életű souldíva.

Közös gyermekük 1993-ban született, de Houston ezen kívül még kétszer elvetélt. Férje közben többször is a börtön szélére sodródott, majd a rácsok mögé is jutott. Az énekesnő eközben a drog hálójába került: kétszer is elvonóra kellett vonulnia. A sokszor egymást fizikailag is bántalmazó pár idén feladta a kilátástalan küzdelmet: áprilisban elváltak, gyerekük Houstonnál maradt.

2. Paul McCartney és Heather Mills

A zenészlegenda és az egykori modell kapcsolatára a legtöbben már az első napoktól kezdve ferdén néztek. Ez nem is csoda, hiszen Mills napokkal kitűzött esküvője előtt dobta vőlegényét, és kezdett járni a milliárdos rocksztárral – a sajtó szerint egyértelműen a pénzéért. 2002 júniusában egy ír kastélyban házasodtak össze, másfél évvel később pedig Heather életet adott közös gyermeküknek, egy kislánynak.

A kapcsolat innen zuhanórepülésbe kezdett: rezidenciájuk visszhangzott a pár sokszor erőszakba torkolló veszekedéseitől, és a házasság jóvátehetetlenül megromlott – McCartney gyermekeinek örömére, akik tiszta szívből gyűlölték mostohaanyjukat. A zenész 2006-ban beadta a válópert. Idén Heather visszautasította az ex-beatle mintegy százmillió fontos vagyonmegosztási ajánlatát, és ennek a dupláját követeli. A végső határozatot már csak jövőre mondhatják ki a hatalmas médiahisztériát kiváltó ügyben.

1. Kevin Federline és Britney Spears

Az énekesnő első házassága 55 óráig tartott, majd a bíró gyorsan meg is semmisítette a frigyet. Kevin Federline-nal már tovább jutottak: 2004-ben eljegyezték egymást, majd titokban házasodtak meg szeptemberben.

A frigyet két fiúgyermek születése követte: Sean Preston 2005, Jayden James 2006 szeptemberében született meg, de a kapcsolat ekkor már a tönk szélén volt. Spears néhány héttel később meglepetésszerűen beadta a válókeresetet, kérve, hogy gyermekei nála maradhassanak. Idén márciusra az elhidegült pár megegyezésre jutott, de a bíró csak júliusban választotta el hivatalosan is őket.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tárgyalóterem azonban továbbra is izzik: K-Fed mindent megtesz, hogy az életét drogokkal és botrányaival villámgyorsan tönkretevő Britney-t megfossza a gyermektartási jogtól. Az egyre keserűbb csata jövőre fog eldőlni, bár sorozatos balhéi miatt az énekesnőnek egyre rosszabbak a kilátásai: a két kisfiú valószínűleg Federline-hoz fog kerülni.

Ezt is szeretjük