2007 legcsicsásabb sztáresküvői
Van, aki esküvőt halaszt, van, aki százakat hív meg: a látvány azonban mindig csodás, ha sztárok házasodnak össze.

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Aishwaya Rai és Abhishek Bachchan

Az indiai filmgyár, Bollywood két legnagyobb sztárja – népszerűségük a Jolie-Pitt pároshoz hasonlítható talán – idén április 20-án esküdött örök hűséget egymásnak, méghozzá nem is egyszer, hanem háromszor!

Az összeállítás legegzotikusabb esküvőjén a pár ugyanis három nap három különböző szertartás keretében is megkötötte a frigyet.

A dél-indiai Bunt közösség, a bengáliak és az észak-indiaiak hagyományos ceremóniáin is túlestek. Végül a legsikeresebb indiai színész fehér lovon érkezett asszonyáért, az egykori világszépéért, akivel a szent tűz előtt tettek fogadalmat.

4. Rebecca Romijn és Jerry O’Connell

A színészpár az eljegyzést nem a legtapintatosabban időzítette: a bejelentés Rebeccának és első férjének, John Stamosnak az esküvője után hét évvel hangzott el.

Romijn és O’Connell egy dokumentumfilm forgatása közben találkoztak először 2004-ben, egy év múlva eljegyezték egymást – ekkor még folyt a színésznő válópere Stamostól –, és végül július közepén házasodtak össze, száz meghívott és kutyáik előtt.

Ugyanis a két házikedvenc is az oltár elé állt, méghozzá személyre – kutyára? – szabott csokornyakkendőben.

- Tökéletes esküvő volt, és boldogabb már nem is lehetnék – nyilatkozta a menyasszony.
A kutyák valószínűleg ezt csak akkor mondhatták el, mikor megszabadultak végre a nyakkendőktől…

3. Elizabeth Hurley és Arun Nayar

Liz Hurley a modellkedésen kívül elsősorban arról ismert, hogy 13 évig volt Hugh Grant barátnője. A kapcsolatnak 2000-ben lett vége, amikor Hurley már a producer Stephen Binggel járt. A kapcsolat felbomlott, méghozzá akkor, amikor Hurley már várandós volt közös gyermekükkel. A brit híresség nem sokáig maradt gyermekét egyedül nevelő anya: idén óriási felhajtás közepette házasodott össze az indiai vállalatigazgatóval, Arun Nayarral.

A pár először a káprázatos, Erzsébet-kori Sudeley Castle-ben mondta ki az igent, ahol a menyasszonyt Elton John vezette az oltárhoz. Hátra volt még a hindi ceremónia: ez Dzsodpurban történt meg, a friss házasokat pedig gyaloghintón szállították vissza a hatalmas mulatságra.

2. Tameka Foster és Usher

A hip-hop és r’n’B mogul és a sztár-stylist esküvője nem ment végbe minden bonyodalom nélkül. Előbb Usher ugrott össze édesanyjával a nász miatt, majd a pár esett egymásnak, miután rettentően összevesztek a fogadás szervezése közben. Usher lefújta az esküvőt. Öt nappal később szerényen egy ügyvédi irodában esküdtek hűséget egymásnak, de a nagy ceremónia csak egy hónappal később zajlott le.

A több százas vendégsereg ellátására nem kímélt költségeket a pár: hatalmas, tradicionális déli lakomát rendeztek, az esküvői torta pedig egy kis híján embermagas, fehér csokoládéval bevont ételköltemény volt.

1. Eva Longoria és Tony Parker

Csillogásban lehetetlen volt idén felülmúlni a Született feleségek sztárjának és a San Antonio Spurs francia kosarascsillagának esküvőjét. A legény- és lánybúcsú St Tropez-ben zajlott le, majd Parker meglepetésként romantikus estére vitte kedvesét a középkori Mons Sant-Michelbe.

A polgári ceremónia a párizsi városházán ment végbe, ahol a francia főváros polgármestere eskette meg őket. Ezután már csak néhány röpke igazítás volt hátra Chanelnél, és irány a szűk családi körben megtartott egyházi szertartás a St Germain d’Auxerrois templomban – kint kevésbé intim módon ezres rajongótábor várta a párt, főleg Tony Parkert éltetve.

Eva mindössze 107 gyémánttal kirakott gyűrűjével az ujján távozott a hatalmas fogadásra férje kíséretében, melyet látványos tűzijáték zárt le egy 17. századi kastélyban.

Ezt is szeretjük