Az 5 legsokkolóbb botrány 2007-ben

Itt az év vége, és a rovat nem búcsúzhat mással, mint visszatekintéssel: az év 5 legmegdöbbentőbb sztár-sztorija!

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Az ámokfutó Lohan

Lindsay Lohan jó hírére már régen keresztet lehetett vetni, de amit idén művelt a tehetsége helyett botrányaiból élő színésznő, az már tényleg komoly túlzás: az évet kórházban kezdte, majd egyből bevetette magát az éjszakai élet forgatagába – ez önmagában nem lett volna még baj, ha legalább időnként józanul lehetett volna látni.

Májusban elvesztette az uralmát Mercedese fölött, maga fölött pedig már korábban is: a rendőrség egyrészt ittasan találta, másrészt a kocsi végigkutatása után kokain is előkerült. Letartóztatták. Két nappal később már úton volt a rehab felé, ahol másfél hónapot töltött. Kijövetelét újabb balesettel ünnepelte – természetesen kokainnal a zsebében, és a szondát kiverő véralkoholszinttel. Megint letartóztatták. Az ügy következtében röpke másfél órára a börtönt is megjárta, majd közmunkára ítélték – következő botrányát azonban már hosszú felfüggesztett börtönbüntetés árnyával követheti el.

4. Owen Wilson öngyilkossági kísérlete

A sármos színész szinte kizárólag sztárokkal gabalyodik össze: kapcsolata volt már Sheryl Crow-val, Demi Moore-ral és legutoljára Kate Hudsonnal.

A szakítás kikészítette Wilsont: augusztus 26-án rohamkocsi vitte kórházba, miután ereit felvágva öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i házában. A vérzés mellett az altató-túladagolás is komoly veszélyt jelentett, így eleinte nagyon súlyos állapotban kezelték a színészt. A felgyógyulás lassú volt, de a jelek szerint teljes: Wilson először októberben állt a nyilvánosság elé, és azóta teljes lendülettel vetette bele magát a hollywoodi flörtölésbe.

3. Az önkopasztó Britney

Britney Spears 2007-es évének akár jelképe is lehetne a február 17-i eset: ekkor az énekesnő egy fodrászhoz hajtott, majd saját kezűleg nyírta magát kopaszra.

A pop-roncsot testőrei és tanácsadói döbbenten figyelték, miközben megszabadította magát hajkoronájától – még az üzlet tulajdonosa is hiába próbálta lebeszélni.

- Ez egy új időszak kezdete – nyilatkozta Britney kilépve az újságíróknak. Az új éra nem sok jót hozott: botrányokat, szánalmas élő fellépést, albuma kudarcát és egy hosszú, keserű tárgyalótermi küzdelmet gyerekei elhelyezéséért.

2. Parist visszazárják a börtönbe

A józan életet még csak hallomásból sem ismerő örökösnőt tavaly kapták ittas vezetésen, majd bevonták jogosítványát, és három évre felfüggesztették a börtönbüntetését.

Mit tesz ilyenkor az ember lánya? Meghúzza magát. Mit tett Paris?

Jogsi nélkül vezetett kétszer, plusz a lámpákat se kapcsolta be – utóbbi pedig azért éjszaka nem árt. Michael T. Sauer bíró 45 napra börtönbe küldte.

Paris be is vonult a lynwoodi női börtönbe, de a helyi seriff szinte rögtön kiengedte, és házi őrizetbe utalta. Sauer bíró őrjöngött: maga elé rendelte a sztárt, és még aznap visszaküldte a börtönbe, megtiltva a házi őrizetet.

- Ez nem igazság! – bőgte el magát Hilton, de nem volt apelláta: a szőkeség 22 napot volt végül kénytelen rács mögött tölteni.

1. A tragikus örökség

2007 legsokkolóbb és legtragikusabb története Anna Nicole Smith-é: a szőke playmate fia elvesztése után őrült ütemben haladt a teljes összeomlás felé. Drogoktól kiütve játszott kislányával, mély depresszióba esett, és nem állt meg a szakadék előtt: február 8-án holtan találták szállodai szobájában. Altatóval adagolta túl magát. Halála után ocsmány jogi csata kezdődött milliárdos örökségéért: hat férfi is bejelentkezett a bíróságnál, kislánya apjának tartva magát.

A bíróság DNS-teszteket rendelt el, és ezeken nem Smith élettársa, Howard K. Stern lett a „nyerő”. 99,9%-os valószínűséggel megállapították, hogy az apa Larry Brikhead, a playmate szeretője. Ennek következtében Birkhead lett a gyermek nevelője, és ő folytathatja a kis Daniellynn nevében az anyja által elkezdett pert Smith korábbi férjének, a milliárdos Howard Marshallnak a vagyonáért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azóta nyilvánosságra került egy megrázó videó, melyen Anne Nicole Smith teljesen kiütve látható, nyolc hónapos terhesen. Az operatőr Howard K Stern, aki hallhatóan jól szórakozik szétcsúszott barátnőjén. Ez a videó a nyomozókat is elgondolkodtatta, akik továbbra is kutatják, hogy ki a felelős a szőke sztár haláláért.

Ezt is szeretjük