Sztárok legcsúnyább testtájékai

A hírességek sem tökéletesek, sőt, némelyikük szörnyű rendellenességgel létezik. Íme, a top 10 testi problémás sztár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindig irigylésre méltóak a sztárok – mindenki elvárja tőlük, hogy a nap 24 órájában tökéletesen fessenek, és ha ez mégsem sikerül nekik, akkor lesifotóikon csámcsog a világ. Hogy mit szeretnek az emberek a paparazzó-felvételeken? Talán éppen azt, hogy azokon a csillogó hírességek is egyszerű halandónak látszanak, akiknek ugyanúgy vannak rejtegetnivaló testrészeik, mint mindenki másnak.
A következőkben egy internetes portál által összeállított listát közlünk, melyben a legcsúnyább testrésszel rendelkező sztárokat gyűjtötték össze.


Még mielőtt bárki panaszt emelne, természetesen nem muszáj egyetérteni a felsoroltakkal, bár némelyik testi hiba kétségtelenül megérdemli a cseppet sem hízelgő toplistás helyezést.

10. Jennifer Love Hewitt széles csípője

A 29 éves sztár külseje, úgy tűnik, alaposan megosztja a közvéleményt. Az FHM és a Maxim olvasói többször is beválasztották a legszexisebb sztárok listájába, most meg egy ilyesfajta összeállítás helyezettje. Ami tény az tény, a hölgyemény korábban sokkal karcsúbb vonalakkal rendelkezett, sőt, már-már kórosan soványnak tűnt. Aki emlékszik még a Szmokinger című Jackie Chan filmre, ahol egy kissé kétbalkezes FBI-ügynöknőt alakított, az tudja, miről beszélünk. Nos, azóta bizony jócskán kiszélesedett az a bizonyos csípő, bár a sztár időről időre tagadja, hogy meghízott volna, és csupán a manipulatív fotográfusokra fogja a zsírpárnák meglétét.

9. Jennifer Garner görbe lábujja

Az Alias kaméleon-külsejű ügynökét sokan tartották a tökéletes nőnek, mindaddig, amíg meg nem jelentek róla a kínos felvételek.

Ezeken egyértelműen látható, hogy bizony lábkörnyéken már egyáltalán nem kifogástalan - a 36 éves sztárnak csúf kalapácsujjai vannak. Hogy erősen deformált lábfejét hogyan képes bármilyen szűk cipellőbe erőltetni, az rejtély – mindenesetre mostanában van kifogása, miért inkább kényelmes sportcipőkbe bújik. A színésznő ugyanis második gyermekét várja férjétől, Ben Afflecktől.

8. Paris Hilton gülüszemei

Az igazat megvallva, Hilton kisasszony semmilyen terepen nem bír kiemelkedőt alakítani. Se nem szép, se nem okos, még csak nem is ért semmihez.


Egyetlen hatalmas mázlija, hogy olyan családba született, ahol a megélhetésért nem kell gürcölnie, így elég csak megjelennie valahol, máris tele vannak vele az újságok. A 27 éves szőkeség szinte új műfajt teremtett a médiában, ő a tipikus celeb, aki valóságshow-ival, éneklésnek nevezett nyekergésével, szexvideóival és egyéb feltűnésvadász ötletével méltó példaképe a csekély értelmű, ámde exhibicionista hölgyeknek.

7. Jennifer Lopez méretes hátsója

A harmadik Jennifer a listán a latin félistennő, aki ezek szerint nem mindenkinek tetszik. Híres-hírhedt popsimérete bizonyára egyes pasikat pajzán gondolatokra sarkall, míg másokat menekülésre késztet. A 39 éves Lopez asszonyság azonban kétségtelenül büszke hatalmas fenekére, és amikor csak teheti, igyekszik azt közszemlére tenni egy-egy feszülő ruha vagy nadrág által. Bár az utóbbi időben többen is próbálják letaszítani a trónról a popókirálynőt, azért ő – már csak méreteinél fogva is - elég stabilan ül rajta, hogy ne legyen olyan egyszerű a popsi-puccs.

6. Tori Spelling torz mellei

Sokszor és sokat hallottunk már a félresikerült plasztikai műtétekről, amikor az áhított átalakítás valahol két szikeváltás között félresiklott.

Nos, akik mellnagyobbító műtétre adnák a fejüket, azok előtte vizslassák meg alaposan az egykori Beverly Hills 90210 szereplőjének, Tori Spellingnek a dekoltázsát, és gondolkodjanak el, tényleg megéri-e a kockázat. Valószínűleg nem a fukarkodás volt az oka, hogy a színésznő szépészeti sebésze nem volt a helyzet magaslatán, és a helyzet sajnos egyre rosszabb.

5. Sarah Jessica Parker erezett kezei

Bizony, a Szex és New York sztárja sem lesz fiatalabb, hiába a rafinált retusálások a sikeres sorozat moziváltozatában. Valószínűleg ezzel a gondolattal szembesült a 43 éves színésznő is, aki egy ideje szinte versenyt edz Madonnával. A kíméletlen izommunkának, szigorú diétának és erőlködésnek meg is van az eredménye. Tudniillik a teste ugyanolyan karcsú, mint fiatalon - ám ami kevésbé hízelgő, a keze épp annyira eres, mint egy jól fejlett káposztalevél. Vagy a nemrég bibircsóktalanított arcú híresség esetleg pályamódosításra készül, és ezentúl az Amerikai gladiátorok című műsorban láthatjuk majd viszont?

4. Mischa Barton huplis combjai

A tízes lista legfiatalabbja a 22 éves brit színésznő, akit talán nem is ismernénk annyira – a Narancsvidék című sorozatot nem nézték túl sokan hazánkban -, ha nem járták volna be a világot a zsenge sztár öregasszonyos combjairól készült fotók. Ezeken kíméletlen őszinteséggel tárulkoznak fel a hátsót borító hegyek és völgyek, ezáltal is bizonyítva, nemcsak az idősebb korosztályt fenyegeti a rettegett bőrprobléma. Bár Barton kisasszony eleinte tagadta, hogy narancsbőre lenne, később büszkén vállalta örökölt nőiességét, annak minden jó és rossz velejárójával együtt.

3. Jenna Jameson harcsaszája

Kétségtelenül a pornószakma plasztikázott csillaga a 34 éves szőkeség, aki 15 év alatt számos felnőttfilmen és jó néhány szépészeti beavatkozáson is túl van már.
Marilyn Manson és Tommy Lee egykori barátnője mára már visszavonult a szexiparból, már ami a szereplést illeti, és manapság arra koncentrál, hogy sikerüljön kihordania ikreit.


Az élveteg hölgynek, aki saját bevallása szerint vad korszakában vagy száz nővel és harminc férfival folytatott intim viszonyt a kamerákon kívül, még az is sikerült, hogy 2006-ban viaszszobor formájában bekerüljön a híres Madame Tussaud múzeumába. No, persze, nem Londonban, hanem hol másutt, mint az illúzió városában, Las Vegasban.

2. Tara Reid ráncolódó hasa

Ígéretes tinisztárból masszív alkoholistává válni nem kis teljesítmény, de Reid kisasszonynak azért mégiscsak sikerült. Botrányai kapcsán úgy tűnt, a szőke színésznő nem bírta kivárni, míg végigdöcög az elismertség felé vezető kanyargós ösvényen – ő inkább magamutogatással és tivornyázással próbálta levágni az utat. Híres helyett azonban inkább hírhedtté vált, akit hol cicivillantása, hol pedig furcsán fodros hastájéka révén emlegetnek a bulvársajtóban.

1. Amy Winehouse összes testrésze

És már megint szegény félrecsúszott Amy van egy csúfsági toplista csúcsán, aki olyannyira rút mostanság, mint amennyire nagy tehetség.

Zenéje helyett azonban mára már csak a balhék maradtak említésre méltóak, sőt, annyi volt belőlük, hogy ezekre is ráunt az emberek többsége.

Elég csak ránézni ótvaros sebeire, csontvázszerű alkatára, elhanyagolt öltözetére és kócos hajzatára, hogy lássuk, a 25 éves énekesnőn már csak a csoda segítene.

Ezt is szeretjük