Elképesztő! Fény derült Tom Cruise furcsa szokására
A sármos színész féltve őrzött titkát első menedzsere kotyogta ki, elmondása szerint véletlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise újabb őrültségére derült fény. Első menedzsere tálalt ki a nyilvánosságnak az 53 éves színész kínos szokásáról.

Egyesek szerint a szószátyár munkatárs nem akart rosszat, csupán véletlen szaladt ki a száján az, ami most a sármőrnek kínos pillanatokat okozhat.

Fény derült titkára

Hatalmas visszhangot keltett a sajtóban, amikor a menedzser elárulta, hogy Tom Cruise rajong a tangákért. Egyszerűen tangafüggő, ami még nem is lenne gond, a furcsa az, hogy nemcsak a nőkön szereti ezt a viseletet, ő maga is hordja.

Elmondása szerint a tanga nagyon csinos és nem utolsósorban kényelmes viselet. Ha nehéz jelenetre vagy stresszes napra készül, mindig tangában indul el, hiszen így sokkal szabadabban és komfortosabban érzi magát.

A színészről sok furcsa dolgot hallhatott már a közönség, az biztos, hogy gondolkodása nem mindennapi. Felesége, Katie Holmes sem bírta sokáig, 2012-ban elhagyta férjét, a válás pontos okáról nem nyilatkoztak, de az addigi konfliktusokból sejteni lehet, hogy a csinos nő miért nem maradt vele.

A szcientológiai egyház tagja

A világsztár már egész fiatalon, 23 évesen csatlakozott a vallásos közösséghez, amely szélsőséges gondolatairól és furcsa rituáléiról híres.

Az egyházba lépőket szigorú szabályok kötik, amelyeket Cruise is betartott, ami gyakran volt terhes környezete és legfőképpen felesége számára.

Vallása szerint a fájdalmat nem szabad kifejezni, így feleségének egy hang nélkül kellett megszülnie közös kislányukat. Katie Holmes a rá vonatkozó megkötéseket még tolerálta, egyes híresztelések szerint akkor lett elege házasságából, amikor a színész kislányukat, Suri Cruise-t is be akarta szervezni az egyházba.

A történtek ellenére a Mission: Impossible sztárja még mindig abban hisz, hogy élete legfőbb célja, hogy szcientológiát szolgálja, és megóvja embertársait a rájuk leselkedő földön kívüli veszélytől. A válásról sokáig nem beszéltek, a csendet Tom Cruise törte meg, aki azt nyilatkozta, hogy nem érti felesége döntését, ő úgy érezte, hogy teljesen boldog és kiegyensúlyozott családi életük.

Ezt is szeretjük