Tom Jones 80 éves lett: így fest most a legendás énekes
Friss fotókat mutatunk a nyolcvanéves Tom Jonesról.

tom-jones-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan ember, aki ne ismerne legalább egy slágert Tom Jonestól. A több mint ötven éve tartó karrierje alatt olyan slágerei voltak, mint a Sexbomb, a She's a lady vagy a Delilah. 

Különlegesen telt a hétvégéje a világsztárnak, ugyanis vasárnap ünnepelhette meg 80. születésnapját. 

Tom Jones már 80 éves

Vasárnap Instagram-oldalára egy friss portrét osztott meg magáról, amihez az alábbi sorokat fűzte: "Nagyszerű érzés, hogy elérkeztem ehhez a mérföldkőhöz. Hálás vagyok, hogy megannyi földöntúli élményben lehetett részem, és megkaptam azt a kiváltságot, hogy találkozhattam, és együtt dolgozhattam kiemelkedő, tehetséges és inspiráló emberekkel. Fantasztikus dolog, ha ebbe belegondolok. Megtisztelő érzés, hogy az életem része a zene, a szeretteim, a családom, a barátaim és a leghűségesebb rajongóim, akiknek köszönhetően gyárthattam a lemezeket, és körbeturnézhattam a világot az elmúlt 50 évben".

Megköszönte a szülinapi köszöntéseket, amelyek nagyon jólestek neki, és reméli, amint a koronavírus-járvány lecseng, utána újult erővel visszatérhet a koncertezéshez.

Ritka az olyan zenész, aki ennyi évtized után is ugyanolyan lelkesedéssel uralja a színpadot, mint ő. Már kis korában a zenélés felé kacsintgatott, esküvőkön, családi és iskolai rendezvényeken énekelt. 1963-ban a Tommy Scott and the Senators együttes frontembere lett, egy évvel később szólókarrierbe kezdett, első albuma, az Along Came Jones végül 1965-ben jelent meg. 1966-ban Grammy-díjat is kapott munkásságáért.

Több mint százmillió lemezt adott el világszerte, legutóbbi lemeze, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg. A walesi sztárt 2006-ban lovaggá ütötte Erzsébet királynő.

Ennyit változtak a '80-as évek sztárjai

Emlékszel még Dieter Bohlenre, Billy Idolra vagy Rick Astley-re? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak azóta, mióta befutottak.

Ezt is szeretjük