Tom Hardy felesége gyönyörű nő: Charlotte-tal már 14 éve elválaszthatatlanok

Tom Hardy és felesége 2014-ben házasodtak össze.

tom-hardy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hardy életében kétszer nősült, első felesége, Sarah Ward öt év házasság után adta be a válási papírokat. Válása után beleszeretett Rachael Speedbe, aki még egy kisfiút is szült neki 2008-ban, a gyermek a Louis nevet kapta.

Speeddel bár családot alapított, mégsem ő lett számára a nagy ő. 2009-ig kellett várnia arra, hogy megismerje élete szerelmét, Charlotte Riley színésznőt.

Tom Hardy felesége

A színészek az Üvöltő szelek forgatásán ismerkedtek meg, ám Riley eleinte nem vonzódott Hardyhoz.

GettyImages-102120773
Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

- Nem volt ez szerelem első látásra. Valójában kissé ideges is lettem, amikor egyik pillanatról a másikra Charles Bronson személyére váltott - fogalmazta 2013-ban a színésznő a Daily Mailnek.

A jóképű színész még 2008-ban bújt Nagy-Britannia legerőszakosabb és leghírhedtebb bűnözője bőrébe.

- Persze néhány csésze tea után rájöttem, ezt a váltást csak azért csinálta, hogy megnevettesse az embereket maga körül.

Egy évvel később már el is jegyezték egymást, de nem siették el az esküvőt, négy évet vártak arra, mire kimondták a boldogító igent, mindezt titokban tették, nem akartak nagy felhajtást maguk körül.

GettyImages-1205431998
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Bár Hardy karrierje során többször játszott már keményfiút, a valóságban igazi romantikus lélek. Amikor a munka miatt távol van a feleségétől, szerelmes leveleket írnak egymásnak. Mindig nagy szeretettel nyilatkozik feleségéről, egy régebbi interjújából ezt idézte az Hola! magazin:

- Ő egy nagyon kedves és tiszta lélek.

Két gyerekük született, az első 2015 októberében, a második 2018 decemberében, azt azonban soha sehol nem nyilatkozták le, hogy mi a nemük és a nevük.

Benedict Cumberbatch felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük