A Harry Potter főszereplője durván megváltozott - Alig ismerték fel a rajongók
Tom Felton borzasztóan nézett ki a reggeli műsorban.

tom-felton-2018-gmb-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potter rosszfiús Draco Malfoy-áért, Tom Feltonért korábban odavoltak a tinilányok, még maga Emma Watson, a Hermionét alakító színésznő is bevallotta, hogy a forgatások kezdetén fülig szerelmes volt a vagány színészpalántába.

Így néz ki most Tom Felton

Tom Felton az utóbbi időben nagyon megváltozott, legalábbis, ami a külsejét illeti. A Good Morning Britain című reggeli műsorban bukkant fel legutóbb, a rajongók pedig alig hittek a szemüknek, úgy lepukkant egykori kedvencük. A sztár az új sorozatát, az Origint promotálta a műsorban, a nézők azonban csak azt szerették volna megtudni, mi okozta a változást a külsejében.

Csak úgy záporoztak a kommentek a népszerű reggeli show oldalán: "Jézusom, csináljatok már valamit Tom Felton hajával. Ez mi? Meg van ez mosva? Hogy néz ki, te jó ég...", "Ki vágja Tom Felton haját? Csak, hogy tudjam, hova ne menjek fodrászhoz...", "Mintha húsz évvel öregebb lenne. Nem úgy néz ki szerintetek, mint egy kiégett, ötvenes könyvelő, aki egyik cigiről gyújtja a másikat?" - írták a varázslós fantasy rajongói a Twitteren.

Ezt is szeretjük