Megdöbbentő! Eltűntek Lindsay Lohan mellei

A bikinis fényképek alapján állítólag beazonosították a sztárt, de személyazonossága még mindig kérdéses.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Állítólag a szexi Lindsay Lohan látható azokon a fotókon, amelyek a hétvégén készültek egy enyhén elavult fekete bikiniben fürdőző lányról Cannes-ban.

Vajon hová tűntek a hatalmas mellek?

A test és az arc akár Lindsay Lohané is lehetne, de ha jobban szemügyre vesszük a képeket, akkor néhány furcsaságra is felfigyelhetünk.

Például arra, hogy hová tűntek a botrányos sztár méretes mellei, amelyeket nem olyan régen még egy Marylin Monroe-t imitáló dögös fotósorozatban csodálhatott meg a világ.

Nem beszélve arról, hogy a dögös színésznő szemfüles rajongói azt is kiszúrták, hogy az ezeken a képeken látható lánynak nincsen tetoválás a belső csuklóján, ami alapján biztosan kijelenthető volna, hogy biztosan Lindsay Lohan napozott a napszemüvegben és szalmakalapban.

A partikirálynő botrányai egyre csak szaporodnak

A fényképek viszont Eden Rockban készültek, abban az időszakban, amikor a sztár is ott tartózkodott. A többség véleménye szerint a fotókon mégsem Lindsay Lohan, hanem Kate Hudson látható.

A színésznő az utóbbi időkben kellemetlen botrányaival hívta fel magára a figyelmet, legutóbb például azzal, hogy egy étteremből egy idegen nő milliós bundakabátjában távozott!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2007-ben pedig többször is letartóztatták, de nevéhez számos rejtélyes autóbaleset és extravagáns parti is fűződik, nem beszélve arról, hogy 21 éves kora ellenére már jónéhányszor került kórházba és rehabilitációra is.

Ezt is szeretjük