2 hónapig titkolta a színésznő, hogy férjhez ment a kollégájához - Fotón a sztárpár
A Szívek szállodája sztárja hozzáment kedveséhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akiknek nem csak azt sikerül titokban tartaniuk, hogy járnak, hanem még az esküvő dátumát is remekül elhallgatják a nyilvánosság előtt.

Mint tette azt a Reklámőrültek színésze és a Szívek szállodájának csinos Gilmore-lánya: Vincent Kartheiser és Alexis Bledel ugyanis immáron férj és feleség. Sőt, már két hónapja!

A szupertitkos menyegzőre még júniusban került sor, de az egybekelésükről csak most értesült a sajtó. A People-nak a sztárok szóvivője erősítette meg, igen, valóban kimondták a boldogító igent.

A 35 éves színésznek és három évvel fiatalabb kolléganőjének ez az első házassága. Még 2010-ben találkoztak a Reklámőrültek forgatásán, ahol egy szerelmespárt alakítottak. A románc a való életben folytatódott, de csak 2012 októberében léptek a nyilvánosság elé egy vörös szőnyeges eseményen, majd a férfi 2013 márciusában kérte meg kedvese kezét.

- Olyanok, mint jin és jang. Vinnyt már 12 éve ismerem, Alexis meg egyszerűen a legbájosabb teremtés, akivel találkoztam. Sosem láttam még olyan boldognak Vincentet, ez annyira jó - lelkendezett a színész Reklámőrültek-béli kolléganője, Elisabeth Moss.

Elfeledett sztárpárok

Nézz meg néhány legendás, de már elfeledett sztárpárt!

Ezt is szeretjük