2 hónapig titkolta a színésznő, hogy férjhez ment a kollégájához - Fotón a sztárpár

A Szívek szállodája sztárja hozzáment kedveséhez.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akiknek nem csak azt sikerül titokban tartaniuk, hogy járnak, hanem még az esküvő dátumát is remekül elhallgatják a nyilvánosság előtt.

Mint tette azt a Reklámőrültek színésze és a Szívek szállodájának csinos Gilmore-lánya: Vincent Kartheiser és Alexis Bledel ugyanis immáron férj és feleség. Sőt, már két hónapja!

A szupertitkos menyegzőre még júniusban került sor, de az egybekelésükről csak most értesült a sajtó. A People-nak a sztárok szóvivője erősítette meg, igen, valóban kimondták a boldogító igent.

A 35 éves színésznek és három évvel fiatalabb kolléganőjének ez az első házassága. Még 2010-ben találkoztak a Reklámőrültek forgatásán, ahol egy szerelmespárt alakítottak. A románc a való életben folytatódott, de csak 2012 októberében léptek a nyilvánosság elé egy vörös szőnyeges eseményen, majd a férfi 2013 márciusában kérte meg kedvese kezét.

- Olyanok, mint jin és jang. Vinnyt már 12 éve ismerem, Alexis meg egyszerűen a legbájosabb teremtés, akivel találkoztam. Sosem láttam még olyan boldognak Vincentet, ez annyira jó - lelkendezett a színész Reklámőrültek-béli kolléganője, Elisabeth Moss.

Elfeledett sztárpárok

Nézz meg néhány legendás, de már elfeledett sztárpárt!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük