Tina Turner visszatért! 68 évesen szexibb mint valaha
Elég idős ahhoz, hogy Madonna anyja legyen, mégis sokkal jobban mutat a színpadon a kortalan rocknagyi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók alig bírták kivárni a pillanatot, hogy Tina Turner újra koncertet adjon, de most, nyolc évvel az utolsó fellépés után végre eljött az idő.


A hihetetlen formában lévő popkirálynő Chicagóban bebizonyította, számára nincs jelentősége sem az időnek, sem a kornak, hiszen felettük áll.

Övé a pop trónja

És valóban: Madonna a maga ötven évével görcsösen azon igyekszik, mindenki a huszonéves bombázót lássa benne, és ezért gusztustalanná edzi magát.

A jövő hónapban 69 éves Tina viszont egyértelműen a nőies nőt testesíti meg, minibbnél is minibb szoknyáival, testhezálló biciklisnadrágjával, tűsarkúival és neccharisnyáival.

Nem kell szadomazo-jelmez és számtalan kellék, hiszen neki ott van összetéveszthetetlen hangja, mely még az amatőr felvételeken is ugyanúgy szól, mint a stúdióalbumokon.

Hogy miért tért vissza a szakmába, melyben 2000-es visszavonulásáig 44 évet eltöltött? Nos, állítása szerint a rajongók szűnni nem akaró unszolása, és egy világhírű színésznő szavai egyaránt elgondolkoztatták.

- Akárhová mentem, mindig azt kérdezték tőlem, mikor indulok megint turnézni. Sosem álltak le ezzel. Az emberek élőben akartak látni. Ráadásul Sophia Loren megkérdezte egyszer:

„Mikor szándékozol visszamenni dolgozni? Áldással születtél, ezért felelősséggel tartozol.” Úgy hangzott a szájából, mintha kötelességem lenne az éneklés.

A chicagói fellépésén, melyen számos ismert slágerét előadta, olyan illusztris személyek tisztelték meg a nézők soraiban, mint Tom Cruise és Oprah Winfrey.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tervek szerint 36 koncertet ad Amerika-szerte, majd a jövő évtől Európa nagyvárosaiban is fellép.

Ezt is szeretjük