Tina Turner esküvői fotót posztolt - A 80 éves rocknagyi gyönyörű menyasszony volt
Igazán extravagáns ruhában állt oltár elé néhány évvel ezelőtt.

tina-turner-eskuvoi-foto-valentin-nap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvenc rocknagyija, Tina Turner egy igazán különleges fotót osztott meg Valentin-nap alkalmából: egy képet, ami az esküvője napján készült róla és a férjéről, Erwin Bach-ról, a német zenei producerről.

Csodaszép menyasszony volt

A pár 2013-ban kelt egybe Svájcban, a Zürichi-tó partján. Az énekesnő 74 évesen mondta ki a boldogító igent szerelmének, akivel 1985 óta élt együtt. A sztár abban sem volt biztos, hogy újra oltár elé áll, ugyanis az első frigye Ike Turnerrel kész rémálom volt, azonban a kedvese meggyőzte arról, hogy érdemes még egy esélyt adnia a házasság intézményének.

Egy igazán rendhagyó kreációban ment férjhez: egy fekete-zöld Giorgio Armani menyasszonyi ruhában mondta ki az igent. A dizájnerdarabot eredetileg egy pekingi divatbemutatón szúrta ki.

- Szerelem volt első látásra. Amint megláttam, tudtam, hogy kell nekem ez a ruha. Még akkor is, ha sohasem veszem majd fel. Csak ebben tudtam elképzelni magamat az oltár előtt! - nyilatkozta az esküvő után a Hello! magazinnak.

A sztár boldogan emlékszik vissza a nagy napjára, ezért is szerette volna a szerelmesek napján megosztani a rajongókkal a képet. "Ez a nap arról szól, hogy minden szerettednek elmondd, mennyire fontosak számodra. Boldog Valentin-napot kívánok minden kedves rajongónak - legyen tele a napotok olyan dolgokkal, melyek örömet okoznak számotokra" - írta a fotója alá az Instagramon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük