Tina Turner sosem látta a dédunokáit: szívszorító, milyen volt a kapcsolata a családtagjaival

Tina Turner kapcsolata a családjával nem volt túl erős.

GettyImages-1360379072

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tina Turner múlt hét szerdán ment el örökre, az egész világ gyászolja őt azóta is. Férje, Erwin Bach számára a legnehezebb ez az időszak, hiszen már 1986 óta jóban és rosszban is kitartottak egymás mellett.

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy mielőtt Bach az életébe lépett volna, már volt férjnél. Sajnos az Ike Turnerrel való kapcsolata alatt sok szenvedést átélt, a férfi többször bántalmazta, ami miatt az öngyilkosság is megfordult a fejében. Négy gyermeke volt: Craig Raymond és Ronnie Turner vér szerinti fiai voltak, ők már nem élnek, illetve Ike Turner fiait, Ike Jr.-t és Mike-ot adoptálta, ők még mindig életben vannak. Rajtuk kívül volt három unokája és öt dédunokája, többségükkel sosem találkozott, írta meg a Page Six.

Tina Turner nem tartotta a kapcsolatot a családjával

A családhoz közel álló forrás az amerikai lapnak elmondta, hogy a családtagok még mindig le vannak döbbenve azon, hogy Tina Turner nincs többé, sőt, azzal sem voltak tisztában, hogy mennyire beteg volt. Utóbbi állítás azért furcsa kicsit, hiszen a médiában rendszeresen beszámoltak az egészségügyi problémáiról, például a 2017-es veseátültetéséről, amiből sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben vele.

Tina Turner és Ike Turner házassága 1978-ban ért véget. Az énekesnő a poklok poklát élte meg a férfi mellett.
Tina Turner és Ike Turner házassága 1978-ban ért véget. Az énekesnő a poklok poklát élte meg a férfi mellett.
Fotó: GAB Archive / Getty Images Hungary

Alig ismerte Ronnie fia gyerekeit, azaz az unokáit, Raquelt és Randyt, sőt, a lányunokája két gyermekével, Tyrese-zel és Tysonnal sem találkozott soha. Adoptált fiának, Michael Turnernek egy lánya lett, Tiffany, aki három gyereket szült, akik a Marli, Gianni és Amari neveket kapták. Velük sem tartotta a kapcsolatot.

Élete utolsó éveit svájci otthonában élte le férjével. Cher elmondása szerint a legközelebbi barátai sűrűn meglátogatták őt, Tina mindig nagyon vidám volt annak ellenére, hogy már érezte, közel a vég. Utolsó beszélgetésükkor azt is elmondta énekesnő kollégájának, felkészült a halálra.

Tina Turner életének utolsó nagy pillanatai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Tina Turner az utolsó szereplése idején.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük