Járókelők előtt fedte fel keblét a pimasz Tila Tequila

A filigrán alkatú híresség minden alkalmat megragad, hogy betekintést adjon felpumpált bájaiba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tila Tequila tipikusan 21. századi sztár – bájos, szexi, nem igazán ért semmihez, ám merész és szókimondó. Nevére néhány év, jó esetben évtized múltán feltehetően nem nagyon fog emlékezni a világ, de addig is igyekszik megragadni a napot, és válogatott botrányokkal tovább öregbíteni hírnevét.

Rengeteg tinirajongója van, akik utánozni akarják

Legutóbbi alkalommal például azzal hökkentette meg a járókelőket, hogy a szemérem legkisebb jele nélkül, egy határozott mozdulattal széttárta kabátját, a körülötte ólálkodó lesifotósok legnagyobb örömére, akik buzgón kattintgatni is kezdték gépeiket. 

A vietnami származású sztár ugyanis a fekete ruhadarab alatt nem viselt mást, csak egy melltartót és egy csipkebugyit.

Persze mit is lehetne várni egy olyan buja hölgyeménytől, aki Imádom a cickókat! feliratú kitűzővel járkál! Akárhogy is, Tequila kisasszonynak - a név állítólag tinédzserkori alkoholmámoros időszakában ragadt rá – nem ez volt az első akciója, hogy bizonygassa országnak-világnak, ő bizony nem veti meg a gyengébbik nemet sem, ha a szexről van szó.

Bizonyára úgy hiszi, ettől lesz még különlegesebb, ezért nagyon fontosnak tartja ezt a magánéleti információt megosztani mindenkivel.

Ennek érdekében néha már-már nevetségesen próbálja bizonygatni biszexualitását, és még arra is vetemedett, hogy egy valóságshow-ban keresse a szerelmet a vállalkozó kedvű pasik és csajok között.

Amikor pedig éppen nem saját nemi beállítottságával van elfoglalva, akkor a 27 éves multitálentum énekelget, modellkedik, sőt, még egy könyvet is írt. No, nem az anyagi haszon végett, hanem hogy rajongóinak segítsen, akik hozzá szoktak fordulni tanácsért.

- Az eltelt években gyakran kérdeztek meg a rajongóim, és én mindannyiszor csak apró tanácsokkal tudtam segíteni nekik, bár éreztem, hogy ez nem elég. Azon monfordíroztam, hogy a blogírás nem lenne megfelelő, hiszen egy könyvet is megtöltenének a gondolataim.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szóval úgy döntöttem, végül is, miért ne? Egy könyv örökre megőrzi az élményeket és a válaszokat, így a rajongók bármikor belelapozhatnak, valahányszor segítségre van szükségük – nyilatkozta a Hooking Up with Tila Tequila: A Guide to Love, Fame, Happiness, Success, and Being the Life of the Party kötete megjelenésekor.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Aki pedig egy szuszra hibátlanul felmondja a könyv címét - magyarul körülbelül: Ismerkedj meg Tila Tequilával - Kalauz a szerelemhez, hírnévhez, boldogsághoz, sikerhez és hogy te lehess a társaság lelke -, az minden bizonnyal néminemű jutalomra is számíthat a hírességtől.
Ezt is szeretjük