Emlékszel Az elveszett ereklyék fosztogatói bombázójára? Tia Carrere így néz ki 51 évesen
Tia Carrere így megváltozott az évek alatt.

tia-carrere-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozat a '90-es évek végén robbant be az Egyesült Államokban, összesen három évadot élt meg, Magyarországon 2002-től kezdték el vetíteni. A szériának köszönhetően sokan megismerhették a hawaii származású Tia Carrere színésznőt, ő játszotta a dögös Sydney Fox professzort. Egyesek a női Indiana Jones-ként emlegették. A sztárnak a karrierje során ez volt a legismertebb szerepe, de sokaknak ismerős lehet a Wayne világa első és második részéből is.

Tia Carrere már a '80-as években is színészkedett, az 1992-es Wayne világában pedig az énekesi tehetségét is megmutatta. Rá egy évre szólólemeze is megjelent, és nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is aktívan dolgozik a mai napig. Két Grammy-díjat is nyert, 2009-ben és 2011-ben övé lett a legjobb hawaii album.

Tia Carrere a sorozat idején és napjainkban.
Tia Carrere a sorozat idején és napjainkban.

A sztárról sokan nem mondanák meg, hogy már 51 éves, éveket letagadhatna a korából, annyira jó formában van. Tia Carrerének egy lánya született, Bianca, aki 2005-ben jött a világra. A színésznő túl van két váláson is. Azt nem lehet róla tudni, hogy legutóbbi, 2010-es válása óta rátalált-e a szerelem, ugyanis óvja a magánéletét.

Ezt is szeretjük