Meghan hercegné apja a királynőnek is beolvasott - Ezt üzente Erzsébetnek
Thomas Markle egyre türelmetlenebb a királyi család tagjaival.

meghan-markle-apja-kiralyno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Markle is beszállt a Meghan elleni lejárató hadjáratba, legalábbis úgy fest, nem tud úgy kiejteni egy mondatot a száján, hogy azzal ne hozná szégyenbe magát és a lányát.

Meghan apja ezúttal a királynőnek üzent

Korábban óriási botrányt okozott azzal, hogy megpróbált pénzt csinálni a lánya boldogságából, de csúnyán lebukott: az esküvő előtt ugyanis egy internetkávézóban kapták le a fotósok, ahogy aranyosan cikkeket olvasgat Harry és Meghan nagy napjáról, de kiderült, hogy ő szervezte oda a fényképészeket, hogy egy kis pénzt keressen a magazinoknak eladásra kínált képekből.

Amikor kiderült, mit tett, az emberek ellene fordultak, a stressz következtében pedig ismét előjöttek a szívproblémái, így végül még a menyegzőn sem tudott ott lenni, mert azonnali műtétre szorult - emiatt pedig Károly hercegnek kellett az oltárhoz kísérnie a menyasszonyt.

meghan-markle-apja-kiralyno-nagy

Mivel nem volt ott az esküvőn, Meghan édesanyjával, Doriával ellentétben neki nem volt lehetősége megismerkedni a királyi család tagjaival - köztük a királynővel sem találkozott még. Úgy fest, ez hatalmas sérelem számára, ugyanis ezt nyilatkozta a TMZ-nek tegnap:

- Az interjúm óta teljesen levegőnek néznek. Mintha büntetésben lennék, mint egy rossz gyerek. Ha a királynő képes az arrogáns és érzéketlen elnökünkkel találkozni, akkor nem hiszem, hogy bármi akadálya lehetne annak, hogy velem is találkozzon. Én közel sem vagyok olyan rossz, mint Trump - mondta a lapnak.

Az említett interjú óta megváltozott a kapcsolat apa és lánya között, Meghan ugyanis azóta nem is hajlandó szóba állni az édesapjával. Thomas ugyanis a herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami mindenképp problémás, hiszen a királyi család tagjai hivatalosan nem foglalhatnak állást közéleti kérdésekben. Akkor ezt nyilatkozta egy Markle-höz közel álló ismerős:

- Thomas nagyon csalódott, ugyanis az interjú óta nem is hallott Meghan felől - már apák napjára sem küldött neki üdvözlőlapot. Reméli, hogy nem szúrt el mindent az interjúval, ugyanis tényleg nem akart rosszat a lányának. Annyira vágyott rá, hogy végre megismerhesse Harry-t, már hónapok óta tervezgeti, hogy kiutazzon Londonba, és most attól tart, hogy Meghan nem bocsát meg neki - mondta a Daily Mailnek az állítólagos barát.

Meghan nővére is folyton szítja a tüzet

Meghan féltestvére Samantha Grant állandóan azon igyekszik, hogy lejárassa a hercegnét a Twitteren - nevetséges, amit művel.

Ezt is szeretjük