Meghan apja rácsapta a telefont Harry hercegre - Emiatt akadt ki rá
Thomas Markle kitálalt a legújabb interjújában.

meghan-apja-telefon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tovább gyűrűzik a botrány Meghan hercegné édesapja, Thomas Markle körül, aki az eljegyzés óta folyamatosan kínos helyzetbe hozza a lányát. A probléma onnan indult, hogy Markle megpróbált pénzt csinálni Meghan boldogságából, és fotókat készíttetett magáról egy paparazzo segítségével, amint éppen méretet vesznek róla az esküvői öltönyéhez.

Így elmérgesedett a helyzet

Persze, szó sem volt ilyesmiről, megrendezett jelenet volt az egész, azonban, mikor Harry rákérdezett, Thomas azonnal tagadta a vádakat, és közölte: csupán egy kapucnis pulóverhez vettek róla méretet. Most bevallotta, hogy akkor hazudott Harry hercegnek, ezért megérti, miért dühös rá, de az ő viselkedését sem tartja éppen helyénvalónak:

- Amikor először beszéltünk telefonon, Harry figyelmeztetett, hogy soha ne beszéljek a sajtóval, mert élve fel fognak falni. Bevallom, igaza volt. De, miután szívinfarktust kaptam az események következtében, és felhívott a kórházban, elég durva volt azzal indítania, hogy "ha hallgattál volna rám, ez nem történik meg". Nagyon mérges lettem rá. Közöltem, hogy meg kellett volna halnom, akkor most eljátszhatnák, hogy szomorkodnak miattam, és rácsaptam a telefont.

meghan-apja-telefon-nagy

Persze, igaza volt, de az időzítése kicsit sem volt megfelelő. Nem haragszom rá. Meghanra sem vagyok dühös. A legjobbakat kívánom mindkettejüknek. De úgy döntöttem, hogy magasról teszek az egészre, befejeztem. Ez az utolsó interjúm. Csak vissza akarom kapni a régi életemet, és, ha Meghan nem áll velem szóba többet, akkor az az ő dolga - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Természetesen Meghan nővére, Samantha Markle is beszállt a vitába, aki a Twitteren kapzsi, arrogáns, álszent humanitáriusnak nevezte a hercegnét, amiért így kizárta az apjukat az életéből.

Ezt is szeretjük