Púpos hátú, csúnyácska nő volt a sorozat elején - A The Witcher sztárja ilyen bombázó a valóságban
Anya Chalotra az egyik leggyönyörűbb feltörekvő színésznő napjainkban.

Anya-Chalotra-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Netflixen 2019 decemberében debütált a The Witcher című sorozat, ami magyarul a Vaják címet kapta. A fantasy dráma óriási siker világszerte, mielőtt még bemutatták volna az első részt, már bejelentették, hogy a széria kap egy második évadot. 

A történetben szereplő színészek közül voltak, akiket már ismert a nagyközönség, ilyen például a Geralt bőrébe bújó Henry Cavill, de mint minden új szériában, itt is lehetőséget kaptak a feltörekvő fiatalok, hogy bizonyítsanak. A Yennefert alakító Anya Chalotra pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe, többeknek is ő lett a kedvenc szereplője.

Figyelem: a cikkünk a Magyarországon forgatott sorozat csavarjait is tartalmazza, így ha tervben van, hogy megnézd a Netflix sorozatát, azonban még nem láttad a sorozatot, így nem szeretnéd lelőni a poént, akkor ne olvasd tovább, mert nem szeretnénk elrontani ezzel az élményt.

Ilyen gyönyörű nő a valóságban Anya Chalotra

Az indiai származású brit színésznő az első évad néhány részében még púpos hátú, csúnyácska lányként szerepelt, ahogy ezt az alábbi fotó is jól illusztrálja. 

A történet szerint a karakterét torz külseje miatt édesapja többször is bántalmazta, végül a szegény sorsú lányt eladta Tissaia de Vries-nek. Yennefert kiképezték varázslónőnek, majd egy szertartás keretében átalakult. A harmadik részben már gyönyörű nővé változott, ezzel pedig minden testi hibájától megszabadult. Az alábbi videóban az a jelenet látható, amikor Yennefert először pillantották meg új külsejével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New year, new Yennefer.

The Witcher (@witchernetflix) által megosztott bejegyzés,

A 23 éves színésznő természetesen a valóságban is páratlan szépség. A The Wrap magazinnak elmondta, hogy ez volt eddig élete legjobb forgatási élménye. Amikor az első pár rész jeleneteit vették fel, akkor még a karaktere nem esett át az átváltozáson, emiatt fogvédő volt a szájában, igyekezett halkabban beszélni, folyton a földet nézte, és senkinek nem nézett a szemébe. Ezeknek köszönhetően csak még hitelesebbé vált színészi játéka.

Anya Chalotrának nem ez volt az első projektje, 2018-ban a Wanderlust című Netflix-sorozatban debütált a képernyőn, a YouTube saját gyártású rajzfilmsorozatában, a Sherwoodban ő a főszereplő szinkronhangja.

Gyönyörű sztárok, akik csúnyácska karaktert alakítottak

Képes összeállításunkban olyan színésznőket mutatunk, akiket csúnyácskává változtattak át egy szerep kedvéért.

Ezt is szeretjük