Ünnepi bevásárlás, otthonról (x)
Töltsön még több időt szeretteivel, a karácsonyi finomságok hozzávalóinak beszerzését pedig intézze a Tesco Online szolgáltatásaival.

2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szépen feldíszített karácsonyfa, mákosbejgli, mennyei halászlé az ünnepi asztalon, amit körbeül a család - a Tesco Online szolgáltatásaival elfelejtheti a karácsonyi rohanást, és önfeledten ünnepelhet szeretteivel. 

Online vásárlás a Tescóból

Két lehetősége lehet: választhatja a Tesco Otthonról szolgáltatást, amennyiben az Ön által megjelölt szállítási cím a kiszállítással lefedett területen belül helyezkedik el, vagy a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunkat, mely az ország bármely területén elérhető.

840x560 2

A Tesco Otthonról szolgáltatással több mint 13 000 tartós és friss élelmiszert vagy egyéb, nem élelmiszer-jellegű terméket rendelhet, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítunk ki a nagyobb városokba és környékükre. Ha pedig inkább Ön kanyarodna el rendeléséért, akkor az Ön által kiválasztott Átvételi Pontunkon a csomagtartójába tesszük azt. Budapesten, Érden, Gödöllőn és vonzáskörzetükben akár már aznap kiszállítjuk, vagy átveheti bevásárlását.

Fontos tudni, hogy a Tesco Otthonról szolgáltatás során a weboldalon vagy az applikációban csupán irányárakat tüntetünk fel a termékekre vonatkozóan. Ennek fő oka, hogy a megrendelés napja és a kiszállítás időben eltérhetnek, ami azt eredményezheti, hogy a kiszállítás napján egy adott akció már nem érvényes, vagy éppen fordítva, egy korábban nem akciós árú termék válik akcióssá. Ennek azért van jelentősége, mert a rendelése a kiszállítás napján kerül összekészítésre a kiszolgáló áruházban, az aznap elérhető készlettől függően az aznap elérhető árakon. Az átadás során Önnek lehetősége van visszautasítani a Tesco által felajánlott termékeket, legyen az helyettesítő termék, vagy az Ön által korábban megrendelt termék. Ez is módosíthatja tehát a véglegesen átvett termékek listáját.

840x560 3

Ezért is jön létre az adásvétel a kiszállítás napján, a termékek átvétele után. Az áreltérést végül pedig az is befolyásolhatja, hogy nem mindig lehetséges a megrendelt súly pontos kiszállítása például egy lédig termék esetében. Így értelemszerűen a számlán a kiszállított termék súlya alapján kalkulált árat fogjuk feltüntetni. Ha egy rendelt termék nem elérhető az összekészítés napján, és Ön a rendelés során a bevásárlás egészére vagy csak bizonyos termékekre vonatkozóan nem zárta ki helyettesítő termék felajánlását, helyettesítő terméket ajánlunk fel, mely árban és minőségben hasonló az eredetileg megrendelt termékhez. Persze, ahogy arról már volt szó, amennyiben meggondolja magát, kiszállításkor elutasíthatja a felajánlott helyettesítő terméket, mint ahogy bármely más terméket is. 

Elfelejtett valamit? Semmi gond! 

Rendelését bármikor módosíthatja a megrendelés napján 23:30-ig, vagy akár le is mondhatja, egészen a kiszállításig. A rendelés átvételénél készpénzre nem lesz szüksége, ugyanis a vásárlását online vagy átadásnál bankkártyával fizetheti ki.

Mi a történik akkor, ha a Tesco Otthonról kiszállítási területén kívülre rendelne? 

Ebben az esetben sem kell aggódnia, hiszen termékeinket az ország bármely pontjára eljuttatjuk a Tesco Doboz Webáruházzal. Több ezer tartós, nem romlandó terméket és háztartási cikket kínálunk. Áraink fixek, és mindig az Ön által rendelt termékeket kapja kézhez. Bevásárlását a rendelés napján 23 óráig módosíthatja vagy törölheti. Mindezt egyszerűen, pár kattintással! A megerősítő e-mail érkezését követően már készítjük is rendelését, melyet 3-5 munkanapon belül juttatunk el Önhöz futárszolgálat közreműködésével. 

Ne essen pánikba, ha elfogyott a süteményhez való alapanyag, a Tesco házhoz hozza az árukat. Látogasson el a bevasarlas.tesco.hu weboldalra, és rendeljen most, vagy töltse le a Tesco Online mobilalkalmazást, és akár az ünnepi dekorálás, családi társasozás vagy esti altatás alatt is leadhatja rendelését. Foglalkozzon azzal, ami igazán fontos, és töltse a karácsonyt a szeretteivel, a bevásárlást pedig hagyja ránk.

(Képek forrása: Tesco Globál Zrt.)

Ezt is szeretjük