Borotvált ölét villantotta a mit sem sejtő Teri Hatcher

A Született feleségek sztárja egy triatlonversenyen vett részt, és nem vette észre, mit is mutatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teri Hatchert szeptember 13-án kapták le a Nautica Malibu Triathlon nevezetű karitatív sportrendezvényen.


A Született feleségek sztárja lelkiismeretesen teljesítette a kiszabott feladatokat: futott, úszott és kerékpározott.

Ám miközben átöltözött, akaratlanul is közszemlére tette teste intim pontját - ugyanis egyetlen határozott mozdulattal igazította meg fürdőruháját, aminek köszönhetően láthatóvá vált öle egy része, amit korábban tisztességesen leborotvált.

Mindezt egy szemfüles lesifotós természetesen azonnal megörökítette.

Szeret jótékonykodni

A világhírű sorozatsztárt már napokkal a bajnokság előtt látták keményen edzeni Malibuban. A sport szeretete mellett a jótékonykodás is hatalmas motivációt jelentett számára.

Nemrégiben egy honlapot is elindított azzal a célkitűzéssel, hogy 10 ezer dollárt gyűjtsön össze, amit jótékonysági célra kíván fordítani. 

A versenyen a Team Disney nevű csapat tagjaként indult, a befolyt pénzt pedig egy Los Angeles-i gyerekkórháznak adományozza.

Kolléganője, Felicity Huffmann, valamint William H. Macy, Anna Kurnyikova és Mario Lopez is részt vett a megmérettetésen. Örömteli hír, hogy a rendezvény hivatalos honlapja szerint több mint egymillió dollár jött össze.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Remélem, hogy más anyukákat is sikerült inspirálnom részvételemmel. Mindig is afféle csináld magad típusú ember voltam. Sok társammal egyetemben engem sem kellett kényszeríteni a nevezésre, és edzőm sem volt – nyilatkozta Hatcher szeptember elején.

Ezt is szeretjük