"Ostoba hazugság!" Mégsem távozik a sztár a TV2 népszerű sorozatából
Teri Hatcher feldúltan cáfolta azokat a híreket, miszerint távozik a TV2-n futó Született feleségekből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alaposan megdöbbentette a rajongókat a The Mail On Sunday azon beszámolója, miszerint Teri Hatcher otthagyja a Született feleségeket. A 45 éves amerikai színésznő a lap információi szerint a népszerű sorozat következő évadában szerepel utoljára, távozásával pedig bizonytalanná tette az egész sorozat jövőjét.

Egy bennfentes elmondása szerint Hatcher döntéséről már tájékoztatta is kollégáit. Attól azonban nem kell tartania, hogy munka nélkül marad, hiszen a tarsolyában ott lapul egy másik szerződést, arról nem is beszélve, hogy egy új sorozat gyártásának előkészületei is megkezdődtek már, a januári dömpingre időzítve.

Felicity Huffman is búcsúzik?

A magazin szerint azonban nemcsak Teri Hatcher, hanem Felicity Huffman is a búcsút fontolgatja.

A bennfentes elmondása szerint a producerek azért nem nyilatkoztak még a Született feleségek jövőjéről, mert tisztában vannak vele, hogy a két színésznő nélkül szinte lehetetlenség folytatni a szériát.

A Született feleségeket 2004-ben indította útjára az ABC, ami rövidesen a csatorna egyik legsikeresebb vállalkozása lett.

Jelenleg a hetedik évadot játsszák a tengerentúlon, a sorozat kreátora, Marc Cherry pedig azt nyilatkozta júliusban, hogy a kilencedik évad lehet az utolsó a Született feleségekből.

A sorozat legvégéig marad

Teri Hatcher másnap azonnal reagált hivatalos Facebook-oldalán a Mail On Sunday beszámolójára, és határozottan cáfolta, hogy elhagyni készülne a sorozatot.

Indulatos nyilatkozatában nevetséges és ostoba hazugságnak nevezte a hírt, majd megnyugtatta a rajongókat, hogy ő sorozat végéig a stáb tagja marad.

- Sosem mondtam semmi ilyesmit. Nem kerestek meg sem engem, sem a szóvivőmet vagy a csatornát, hogy ellenőrizzék a hír valóságtartalmát. Megismétlem még egyszer, imádom a Született feleségeket, a szereplők és a stáb mintha a családom lenne, és én velük maradok egészen a sorozat végéig.

Ezt is szeretjük