Ennél kínosabb még nem történt díjátadón - A szervezők is fogták a fejüket
A Teen Choice Awards idén egy hatalmas bakiparádé volt.

teen-choice-awards-bakik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este megrendezésre került a Teen Choice Awards gála, ahol a tizenéves korosztály szavazatai alapján választották ki 2017 legjobb filmjeit, színészeit, énekeseit. A gála azonban majdnem botrányba fulladt, amikor a sztárfellépő egy órával a rendezvény előtt lemondta a fellépést - és nem ez volt az est egyetlen kínos momentuma.

Ennél rosszabb díjátadó még nem volt

Miley Cyrus a díjkiosztó előtti órákban jelentette be, hogy nem vesz részt az eseményen, ugyanis az irreális időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a gálán - annak ellenére, hogy a rajongók többsége csak és kizárólag miatta várta a díjkiosztót.

A kínosabb, hogy a Teen Choice Awards közösségi oldalain kiposztoltak egy videót néhány órával a gála előtt, amin Miley beénekel a koncert előtt, így a rajongók pláne kiakadtak, hogy így átverték őket a szervezők, hiszen az énekesnő valójában ott sem volt a rendezvényen, és valószínűsíthetően egy korábbi felvétellel hitegették őket - ráadásul Miley helyére Jake Paul ugrott be, aki korántsem örvend akkora népszerűségnek, mint a Malibu énekesnője, így izzott a Twitter a negatív kommentektől.

Ezt még számos baki követte: Chris Pratt például késve érkezett, így a legjobb sci-fi színésznek járó díjat ugyan már át tudta venni, de a prezentőri feladatait lekéste egy másik kategóriában. Az A-listás nyertesek többsége meg sem jelent a gálán: Beyoncé, Ed Sheeran, Zac Efron és Ariana Grande hírt sem adtak magukról, de Gal Gadot és Bruno Mars is csak videoüzenetben köszönte meg a díját.

Ezt is szeretjük