Szexuális zaklatás áldozata lett Taylor Swift - Perre vitte az ügyet
Az énekesnő ügyében tegnap végre ítéletet hozott a bíróság.

taylor-swift-szexualis-zaklatas-per-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Swift egy 2013-as közönségtalálkozó során elképesztően megalázó helyzetbe került: a közös fotó készítése során az ismert DJ, David Mueller a kezét nem az énekesnő hátára vagy derekára helyezte, hanem úgy döntött, kihasználja a kínálkozó lehetőséget, és Taylor szoknyáját felhúzva alaposan megmarkolta a sztár fenekét.

Zaklatója alaposan ráfázott

Az énekesnő nem akart botrányt kavarni az ügyből, azonban azt sem szerette volna, ha a DJ megússza szárazon, így a találkozó után beszélt a sztár főnökeivel, akik azonnali hatállyal kirúgták Muellert. Ezek után még neki állt feljebb - Mueller beperelte az énekesnőt, és 3 millió dollárt követelt, amiért miatta vesztette el a munkáját, annak ellenére, hogy a szexuális zaklatás tényét nem lehetett bizonyítani.

David Mueller keze szemmel láthatóan elkalandozott.
David Mueller keze szemmel láthatóan elkalandozott.

Szerencsére a tanúvallomások után tegnap végre pont került az ügy végére: Mueller kérelmét nemhogy elutasították, de még bűnösnek is találták a zaklatás ügyében. Taylor Swift szimbolikusan csak 1 dollárt kért az elszenvedett sérelmekért - ő nem anyagi kárpótlásra vágyott, csak egy bocsánatkérésre a DJ-től és arra, hogy a nők igenis érezhessék azt, hogy a testük nem a férfiak kedvére készült játékszer, és igenis jogukban áll felemelni a hangjukat, ha valaki úgy ér hozzájuk, hogy az nekik már több, mint kellemetlen.

Taylor Swift megköszönte a bíróság által hozott ítéletet, és megígérte a rajongóknak, hogy innentől több időt szentel majd a bántalmazott és zaklatásnak kitett nők ügyeivel, sőt, anyagilag is támogatni fogja a megsegítésükre létrehozott alapítványokat.

Ezt is szeretjük