Nagyon megváltozott A Grincs szőke kislánya - Kizárt, hogy ráismernél Taylor Momsenre
Taylor Momsen ma már nem színészkedik.

taylor-momsen-grincs
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grincs a 2000-es évek egyik legnépszerűbb karácsonyi filmje volt, melyben Jim Carrey alakította a rosszindulatú, Kobakhegyen lakó szörnyet, aki azt az ördögi tervet eszeli ki, hogy ellopja a karácsonyt.

Az Oscar-díjas film szőke kislányának szerepében az akkor mindössze hétéves Taylor Momsent láthattad, aki aztán egészen 2012-ig dolgozott színészként.

Így néz ki ma Taylor Momsen

Kétéves korától dolgozott gyerekmodellként, ám hamar a színészi pálya felé fordult, és a kis Cindy Lou szerepe meghozta számára a hírnevet. A Grincs sikerét követően olyan alkotásokban játszott, mint a 2002-es Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete vagy a 2006-os Csavargó kutya 3. A legismertebb szerepe azonban kétségkívül Jenny Humphrey figurája volt a Gossip Girl, magyarul A pletykafészek című sorozatban. A hat évadon át futó széria a New York-i elit fiataljainak életét mutatta be. Ez volt az utolsó színészi munkája, 2012-ben, a sorozat befejezésekor ugyanis azt nyilatkozta, hogy felhagy a színészettel, a zenekarára szeretne koncentrálni.

Taylor Momsen A Grincs című filmben és napjainkban.
Taylor Momsen A Grincs című filmben és napjainkban.

Az idén 25 éves híresség a The Pretty Reckless nevű amerikai alternatív-rock bandában énekel. A zenekart 2009-ben alapították, 2017-ben Magyarországon is felléptek. Taylor Momsen több helyen is nyilatkozta, hogy az igazi terv mindig is a zenélés volt, és már ötévesen dalszöveget írt. Az eddig kiadott három stúdióalbummal és világturnéval, úgy tűnik, mára bizonyította, hogy nemcsak múló hóbortról van szó. 

- Nem zavar, hogy a színpadon felismernek, az sokkal frusztrálóbb, hogy a mai napig kérdeznek a Gossip Girlről - nyilatkozta 2016-ban a People magazinnak.

Ezt is szeretjük