Hatalmas a botrány! A nagyszájú színésznő hatalmas port kavart új könyvével

Kitálalt életrajzi könyvében Taraji P. Henson.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Taraji P. Henson életrajzi könyve még meg sem jelent, de már hatalmas port kavart szókimondó stílusa és csípős humora miatt. Memoárjában, ami az Around the Way Girl címet kapta, az Empire sztárja részletesen kitálalt arról, hogy Hollywoodban még ma is elnyomják a nőket, ha nem fehér a bőrük, és nem úgy néznek ki, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Elmesélt egy konkrét esetet is: a St. Vincent című filmben az egyik karaktert kifejezetten Henson számára írták, azonban később - felsőbb utasításra - Naomi Watts kapta meg a szerepet, akit a színésznő viccesen "Hollywood egyik legfehérebb seggű sztárjának" nevezett. A Twitteren nagyon sokan felháborodtak a színésznő rasszista megjegyzésén, de még többen álltak mellé: hozzá hasonlóan rengetegen gondolják úgy, hogy az álomgyárban csak a szép, fehér bőrű, ám sokszor tehetségtelen lányok érvényesülhetnek.

Színésznők, akiket nem tartottak elég szépnek Hollywoodhoz

Meryl Streepet fiatalkorában nagyon megalázta a rendező, amikor azt mondta neki, hogy túl csúnya Hollywoodhoz. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak még azok a színésznők, akiket nem tartott elég szépnek a szakma!

"Túl csúnya vagy Hollywoodhoz" A gyönyörű színésznőt nagyon megalázták

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük