Hatalmas a botrány! A nagyszájú színésznő hatalmas port kavart új könyvével
Kitálalt életrajzi könyvében Taraji P. Henson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taraji P. Henson életrajzi könyve még meg sem jelent, de már hatalmas port kavart szókimondó stílusa és csípős humora miatt. Memoárjában, ami az Around the Way Girl címet kapta, az Empire sztárja részletesen kitálalt arról, hogy Hollywoodban még ma is elnyomják a nőket, ha nem fehér a bőrük, és nem úgy néznek ki, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Elmesélt egy konkrét esetet is: a St. Vincent című filmben az egyik karaktert kifejezetten Henson számára írták, azonban később - felsőbb utasításra - Naomi Watts kapta meg a szerepet, akit a színésznő viccesen "Hollywood egyik legfehérebb seggű sztárjának" nevezett. A Twitteren nagyon sokan felháborodtak a színésznő rasszista megjegyzésén, de még többen álltak mellé: hozzá hasonlóan rengetegen gondolják úgy, hogy az álomgyárban csak a szép, fehér bőrű, ám sokszor tehetségtelen lányok érvényesülhetnek.

Színésznők, akiket nem tartottak elég szépnek Hollywoodhoz

Meryl Streepet fiatalkorában nagyon megalázta a rendező, amikor azt mondta neki, hogy túl csúnya Hollywoodhoz. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak még azok a színésznők, akiket nem tartott elég szépnek a szakma!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük