Szörnyű fotók! Egyre rondább az Amerikai pite szépsége, Tara Reid
Tara Reid előtt egykor egy fényes karrier ígérete állt, ám ő inkább az önpusztítást választotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihettük, hogy Tara Reid tanult múltbéli hibáiból, és végre jó útra tért - egészen mostanáig. A 34 éves amerikai színésznő a legfrissebb hírek szerint ugyanis megállás nélkül partizik megint, a bulik során pedig kíméletlenül csapja szét magát.

Ezt alátámasztják a féktelen mulatozások során róla készült ijesztő fotók is, amelyeken az Amerikai pite egykor bájos sztárja szinte nincs is öntudatánál az elfogyasztott nagy mennyiségű alkoholnak, illetve ki tudja, miféle kábítószereknek köszönhetően.

Alig állt a lábán

Egy alkalommal például sikerült olyannyira elveszítenie az önkontrollt valamelyik nightclubban a hedonista kicsapongás során, hogy a szemtanúk elmondása szerint alig tudott a rá várakozó gépkocsiig a saját lábán elvánszorogni. 

Pedig Tara Reid megjárta már az elvonót, ám a jelek szerint a kezelés nem lehetett túlságosan sikeres. Még az sem menti fel önpusztító életvitele alól az egykori bombázót, hogy időközben kibékült exvőlegényével, ami biztosan nagy örömmel töltötte el.

A házassági szerződés közbeszólt

Michael Axtmann 2010 januárjában kérte meg Reid kezét egy felkapott Los Angeles-i étteremben, a pár esküvőjére pedig nyáron került volna sor. Ám Reid április 20-án váratlanul felbontotta az eljegyzést, a rossznyelvek szerint azért, mert nem akarta aláírni a házassági szerződést.

Ennek ellenére sikerült kibékülniük, néhány napja ugyanis együtt látták őket egy privát bulin, ahol Reid párja ölében ült.

A képek tanúsága szerint megdöbbentően megcsúfult, amin nincs is mit csodálkozni, hiszen aki két végén égeti a gyertyát, azt gyorsabban megrágja az idő vasfoga.

Ezt is szeretjük