Borzalmasan lefogyott a népszerű tévés műsorvezető
Tara Palmer-Tomkinson soványság tekintetében könnyedén felveszi a versenyt Victoria Beckhammel is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tara Palmer-Tomkinson sosem rendelkezett igazán telt és nőies idomokkal, ám az elmúlt hónapok során a legújabb fotók tanúsága szerint a 38 éves angol tévésztár és modell önmagához képest is megdöbbentően lefogyott.

A népszerű hírességet a Dorchester Hotelben örökítették meg, a fényképeken pedig jól látszik, hogy Palmer-Tomkinson milyen aggasztóan sovány: lábai pálcikavékonyak, a kellemetlen összhatáson pedig eres karjának látványa sem sokat enyhít.

Naponta négyszer eszik

Nem ez az első alkalom, hogy a sztárhölgy testsúlya miatt került a figyelem középpontjába, az anorexiagyanús fotók ellenére pedig ő maga azt állítja, hogy az égvilágon semmi problémája sincs az étkezéssel.

- Olyan az anyagcserém, hogy naponta négyszer kell ennem, pontosan úgy, mint bárki másnak. Mindig is próbáltam néhány kilót felszedni, az emberek pedig el se tudják képzelni, mennyit eszem. Egyszerűen ilyen atléta alkatú vagyok - magyarázta.

Megjelent első regénye

Tara Palmer Tomkinson a közelmúltban mutatkozott be íróként, nemrég jelent meg ugyanis Inheritance című regénye. Ebben egy Lyric Charlton nevű modell történetét meséli el, akinek fényűző élete váratlan fordulatot vesz, miután szülei rehabra küldik.

A Pan Macmillan nevű kiadó által gondozott, kétkötetesre tervezett könyv kapcsán nem árulta el a híresség, hogy mely részek alapulnak a valóságon, és melyek a fantázia szüleményei, de reményét fejezte ki, hogy tetszeni fog majd az olvasóknak.

Palmer-Tomkinson 1999-ben járta meg először az arizonai Meadows elvonót kokainfüggősége miatt, gyógyulása óta pedig bőkezűen támogatja a különféle drogellenes alapítványokat.

Ám hiába szabadult meg idejében függőségétől, 2006-ban súlyosan szétroncsolódott az orra a korábbi kábítószer-használat miatt: napi 400 font értékű fehér port szippantott fel ugyanis akkoriban.

Ezt is szeretjük