Átlátszóban mutogatta mellét Tara Palmer-Tomkinson
Tara Palmer-Tomkinson, a britek tévésztárja gondoskodott arról, hogy minden tekintet rászegeződjön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Tara Palmer-Tomkinsonnak kokain nélkül is sikerül feltűnően viselkednie. Legutóbb ugyanis egy vörös szőnyeges eseményen sikerült igencsak zavarba hoznia a megjelenteket. Ám ezúttal nem drogos kábultsága adott okot a pirulásra, hanem meglehetősen hiányos öltözéke.


Az ITV csatorna nézői közül bizonyára többeknek rémlik a hölgy botrányos viselkedése még 1999-ből, amikor is a Frank Skinner Show-ban mindenki számára nyilvánvalóvá vált, nem kis gondjai vannak a kábítószerekkel. 

Az emlékezetes szereplés után 48 órával állítólag már be is jelentkezett egy arizonai rehabilitációs klinikára, és 2002 óta tisztának vallja magát.

Imádja a magamutogatást

Persze ez nem jelenti azt, hogy most már semmi botrányosat nem hallunk róla.

Néhány napja a Tatler magazin születésnapi partiján a 37 éves híresség láthatólag minden igyekezetével azon volt, hogy  felfigyeljenek rá.

Ehhez mindössze egy teljesen átlátszó sifonruhát kellett magára öltenie, természetesen melltartó nélkül.

Így aztán nem csoda, hogy sötét mellbimbói szinte világítottak a leheletfinom, halványkék ruha alatt.

Ráadásul jócskán rájátszott a szexisségre, amikor csak tudta, illegette-billegette magát a fotósok előtt.

Láthatóan nagyon hiányzott már neki ez a fajta rajongás, hiszen az utóbbi hónapokban nem nagyon lehetett vele találkozni.

A hölgy ugyanis élete első regényén dolgozik - bár azt nem árulta el, pontosan miről is fog szólni a könyv.Tara Palmer-Tomkinson egyébként több show-műsort - Dumb Britain, Extreme, Top of the Pops - is vezetett tévés karrierje során, ezenfelül visszatérő vendége az olyan reality-knek, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! brit változata vagy a Project Catwalk.
Ezt is szeretjük