Közel a 70-hez is észvesztően vonzó a Goldfinger Bond-lánya
Tania Mallet a hatvanas évek dögös bombázója volt, aki a Goldfinger sikere ellenére a modellkedést választotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 68 éves Tania Mallet az 1964-es Goldfinger című filmben alakította a Tilly Masterson nevű dögös James Bond-lányt, habár semmilyen színészi tapasztalata nem volt.

Állítólag valaki küldött róla egy bikinis fényképet Cubby Broccoli producernek, akinek azonnal megtetszett a vonzó hölgy, így lett az övé a szerep.

A kiejtése miatt nem kapott meg egy szerepet

Egy másik történet szerint már korábban felfigyelt rá Broccoli. Taniát ugyanis meghallgatták az egy évvel korábbi Oroszországból szeretettel című film szereplőválogatásán is, ám akkor - habár édesanyja orosz - csak brit kiejtése miatt nem játszhatta el Tatiana Romanovát. Az eset iróniája, hogy az olasz Daniela Bianchit – aki végül Romanovát alakította - utószinkronizálták a filmben.

A Goldfinger kirobbanó sikere ellenére Mallet nem folytatta színészi karrierjét. Ennek saját bevallása szerint több oka is volt. Tania ugyanis tizenhat éves kora óta modellkedett, a hatvanas évekre pedig a divatvilág egyik legismertebb és legsikeresebb brit modellje lett. Ám mindezek dacára a producer korántsem bánt vele kesztyűs kézzel.

Nagyon keveset fizettek neki

Elmondása szerint kifejezetten korlátozták személyes szabadságában szerződése egyes pontjai, amelyeket a forgatás ideje alatt szigorúan be kellett tartania.

Másrészt a fizetése borzalmas volt, egy hétre ötven fontot kapott, amit kemény tárgyalások árán is csak százötven fontra tudott feltornászni. Ezt az összeget pedig könnyedén megkereste modellként.

Tania Mallet hetven felé közeledve is elbűvölően néz ki, kifejezetten örömteli látni, hogy - számos kolléganőjével ellentétben - nem szabatta szét az arcát. Jelenleg a második férjével él Angliában, és rendszeresen megtiszteli jelenlétével a különféle Bond-összejöveteleket, ahol örömmel látja el kézjegyével a rajongók fényképeit és DVD-it.

Ezt is szeretjük