Demi Moore legkisebb lánya irtó szexi fotót posztolt - Ezzel hergeli a rajongóit
Tallulah Willis megmutatta a tökéletes testét.

tallulah-willis-meresz-furdoruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis 13 évig voltak házasok, és három közös lányuk született: Rumer, Scout és Tallulah.

Tallulah ilyen szexi fotót posztolt

A két idősebb gyermekük folyton a reflektorfényben van - Rumer a Szombat esti lázban csillogtatta meg tánctudását, Scout pedig jelmeztervezőként dolgozik, emellett élharcosa a Free the Nipple - azaz Szabadságot a mellbimbóknak - mozgalomnak.

Tallulah kevésbé aktív Hollywood színterén, mint a nővérei - őt a legtöbben csak a szexi Instagram-posztjai miatt ismerik, ugyanis előszeretettel posztol magáról fotókat, igencsak keveset takaró szettekben. Ezúttal is egy merész, fürdőruhás képet töltött fel az oldalára, amin egy rózsaszín Free People márkájú fürdőruhában pózol, amin oldalnézetből elég sokat villant a kebleiből - és persze, a kerek popsija is jól látható a fotón.

tallulah-willis-meresz-furdoruha-nagy

A kép a Bahamákon készült a 24 éves szépségről, aki épp a barátaival nyaral a paradicsomi környezetben. A rajongók nem győzik dicsérni a gyönyörű Tallulah-t, noha korábban számos kritikát kapott, melyek nagyon megnehezítették kamaszéveit.

- Sokáig csúfoltak. Azt mondták, hogy nem értik, hogy két ilyen szép sztárnak hogy lehet ilyen rusnya gyereke. Azt mondták, olyan vagyok, mint egy barlangi troll. Akkoriban nagyon megviseltek ezek a beszólások. Úgy éreztem, nem vagyok elég szép, elég okos, elég jó, elég kedves - és ezért magamat hibáztattam. És mit tesz ilyenkor egy tinédzser? Naná, hogy alkoholba fojtja a bánatát. Nem tagadom, voltak nehéz periódusok, de szerencsére már tiszta vagyok, és az önbizalmam is helyreállt - mesélte korábban Katie Couric műsorában.

Rumer Willis merész ruhát húzott a Golden Globe-ra

A legidősebb Willis lányt sem kell félteni - nézd meg, milyen szexi ruhában érkezett az egyik legnagyobb díjkiosztóra!

Ezt is szeretjük